Facebook Pixel "Γι αυτό είναι ο Σπανούλης"!
| 2015-05-15 21:40:00

"Γι αυτό είναι ο Σπανούλης"!

"Γι αυτό είναι ο Σπανούλης"!

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου υποκλίθηκε κι αυτός στον αρχηγό του Ολυμπιακού!

"Ο Σπανούλης έχει κάνει πολλές φορές αυτά που έκανε απόψε. Είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας. Δώσαμε παραπάνω από το 100% για τη νίκη", για να απαντήσει στο ερώτημα σχετικά με το τι υπήρχε στο μυαλό των "ερυθρολεύκων", όταν η ΤΣΣΚΑ βρέθηκε στο +9 (62-53) με περίπου τέσσερα λεπτά να μένουν στο παιχνίδι: "Η σκέψη είναι "πάμε να το γυρίσουμε". Δεν χωράει κάτι άλλο. Όσο βάζαμε καλάθια και παίζαμε καλή άμυνα, η πίεση μεταφερόταν στην ΤΣΣΚΑ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι για την ομάδα μας".

Τόνισε όμως πως "θα χαρούμε για λίγες ώρες τη νίκη και μετά θα ετοιμαστούμε για τον τελικό", για να εξηγήσει ότι "νομίζω πως όταν ο Ολυμπιακός βγάζει αυτή την ψυχή, η ΤΣΣΚΑ ξέρει τι θα πει αυτό. Στο τέλος φάνηκε η πίεση που είχε η ΤΣΣΚΑ. Όλοι οι παίκτες έκαναν μεγάλη προσπάθεια, ομαδική. Οι προπονητές μας προετοίμασαν πολύ καλά".

Για την ψυχολογία του Βασίλη Σπανούλη, μετά το αρχικό 0/11 και όσα έκανε στο φινάλε του ημιτελικού είπε: "Νομίζω πως η ψυχραιμία του Σπανούλη είναι μοναδική. Όταν τον χρειάζεται η ομάδα, δίνει το στίγμα του. Γι αυτό είναι ο Σπανούλης"!

Ενώ σε ερώτηση που του έγινε για την ομάδα που θα ήθελε να βρει απέναντί του στον τελικό, δήλωσε: "Θα ήθελα τη Φενέρ, προσωπικά. Όποιος κι αν περάσει στον τελικό, θα προετοιμαστούμε κατάλληλα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags