Facebook Pixel «Είμαστε σε καλή κατάσταση»
| 2011-05-19 19:49:00

«Είμαστε σε καλή κατάσταση»

«Είμαστε σε καλή κατάσταση»

Ικανοποιημένος δήλωσε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς από τους παίκτες του και την εμφάνιση στο ματς με τον Άρη, τονίζοντας πως έχουν το μυαλό τους στο επόμενο ματς και όχι στους τελικούς.

Αναλυτικά:

«Κερδίσαμε δίκαια. Ο Άρης παίζει με νέους παίκτες. Μεγάλη απώλεια ήταν ο Σλούκας και ο Ταπούτος που έλειπαν από το ματς. Ουσιαστικά το παιχνίδι ήταν το πρώτο ημίχρονο που μοιράσαμε 15 ασίστ. Βάλαμε εύκολα καλάθια αν και ήμασταν χωρίς παιχνίδι για 10 μέρες. Δώσαμε προσοχή στις λεπτομέρειες. Φάγαμε όμως 15 πόντους από τα επιθετικά ριμπάουντ.

Ο Μπουρούσης είχε καλή αντίδραση στο παιχνίδι και θέλουμε να την κρατήσουμε και στο επόμενο. Στη Θεσσαλονίκη μας περιμένει ένα διαφορετικό παιχνίδι. Εχουμε να κάνουμε ανάλυση και ταξίδια κάθε δύο μέρες. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι. Σε όλη τη σεζόν ποτέ δεν ήμασταν η ίδια ομάδα με τους τραυματισμούς.

Σήμερα ο Τεόντοσιτς έβαλε 20 πόντους, αλλά με τη Σιένα ουσιαστικά δεν έπαιξε. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Η ομαδικότητα έχει σημασία. Ο Σπανούλης ήθελε πολύ να παίξει στον τελικό αλλά δεν ήταν απόλυτα έτοιμος. Σταδιακά μπαίνει στο ρυθμό και αυτά τα παιχνίδια θα τον βοηθήσουν. Βλέπουμε μόνο το επομενο παιχνίδι και όχι τους τελικούς. Δεν είναι σωστό», τόνισε ο "Ντούντα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags