Facebook Pixel Φεύγει από την ΤΣΣΚΑ και πάει στον Ολυμπιακό;
| 2015-05-16 21:45:00

Φεύγει από την ΤΣΣΚΑ και πάει στον Ολυμπιακό;

Φεύγει από την ΤΣΣΚΑ και πάει στον Ολυμπιακό;

Μεταγραφική είδηση, εν μέσω Φάιναλ Φορ, φαίνεται πως βγήκε από τη Μαδρίτη, με μεγάλο άσο της ΤΣΣΚΑ να δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο μετακίνησής του στην ομάδα του Πειραιά! 

Τη στιγμή που άπαντες στον Ολυμπιακό προετοιμάζονται για τον αυριανό αγώνα της χρονιάς απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης για τον τελικό της Ευρωλίγκας, φαίνεται πως προέκυψε μεταγραφική είδηση από έναν μεγάλο άσο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο οποίος άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να μετακομίσει στους "ερυθρόλευκους" μετά το τέλος της σεζόν.

Ο συγκεκριμένος παίκτης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη ρωσική ομάδα και παρόλο που θα μπορούσε να κάνει μια …διπλωματική δήλωση, όταν ρωτήθηκε από Έλληνα δημοσιογράφο αν θα πήγαινε στον Ολυμπιακό, έδειξε θετικός στο ενδεχόμενο αυτό, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα.

Ο λόγος, φυσικά, για τον Καρλ Χάινς, ο οποίος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ξαναφορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα τονίζοντας πόσο καλές αναμνήσεις έχει από την πρώτη του θητεία στο Λιμάνι.

"Θα δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι", ήταν το πρώτο του σχόλιο για προσθέσει στη συνέχεια: "Θα θελα να πω όμως πως πραγματικά εκτιμώ την αγάπη του κόσμου του Ολυμπιακού, αλλά και των ανθρώπων της ομάδας, προς το πρόσωπό μου. Με στήριξαν πάρα πολύ. Αυτά είναι πράγματα που δεν τα ξεχνώ και τα σέβομαι. Είναι ένα μέρος που αγαπώ, έχοντας υπέροχες αναμνήσεις", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός σέντερ στo sport24 προσθέτοντας ότι θα πάρει την τελική του απόφαση αφού συζητήσει το θέμα με την οικογένειά του. 

Βεβαίως, αυτή η δήλωση του Χάινς, αποτελεί μεγάλη επιβεβαίωση του αποκλειστικού ρεπορτάζ του SportDog, που από τις 24 Απριλίου σε θέμα με τίτλο "Λέτε να φέρουν πίσω τον παικταρά οι Αγγελόπουλοι;", είχε αποκαλύψει τις σημαντικές πιθανότητες που υπάρχουν για τη μεταγραφή του Αμερικανού στον Ολυμπιακό, παρουσιάζοντας, μάλιστα, και τα τρία "σημάδια" της επιστροφής του.

Την ίδια ώρα, άλλωστε, μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η κίνηση του Αμερικανού άσου, μετά το χθεσινό παιχνίδι και παρά τον αποκλεισμό της ΤΣΣΚΑ, να συναντήσει τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο και να του ευχηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, να σηκώσει το τρόπαιο.

ΦΟΒΕΡΗ ΑΤΑΚΑ του Αγγελόπουλου στον Μπουρούση πριν από τον τελικό! Διαβάστε τι του είπε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags