19/05/11 - 22:10

«Είμαι έτοιμος»!

Ο Βασίλης Σπανούλης επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους στο ματς με τον Άρη και δήλωσε «έτοιμος» για τους επικείμενους τελικούς με τον Παναθηναϊκό.

«Είμαι έτοιμος»!
52.319views 0shares

«Είμαι πολύ καλύτερα, ταλαιπωρήθηκα αρκετά το τελευταίο διάστημα, αλλά όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα, γιατί παίζουμε χειμώνα – καλοκαίρι και καταπονούμαστε αρκετά. Τώρα δόξα τω Θεώ είμαι έτοιμος και θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει το μεγάλο της στόχο», σημείωσε αρχικά ο Kill-Bill και συνέχισε λέγοντας:

«Ήμασταν συγκεντρωμένοι, αν και προερχόμασταν από την κατάκτηση ενός τροπαίου. Δεν θέλαμε να χάσουμε το δρόμο μας, αλλά να παίξουμε με μυαλό. Ξέρουμε ποιος είναι ο μεγάλος μας στόχος, όσο κι αν αυτό ακούγεται κλισέ, ξέρουμε ότι πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα που τόσο θέλει και ο κόσμος μας».

Ολοκληρώνοντας, τόνισε: «Όλες οι καλές μας εμφανίσεις ξεκινούν από την άμυνα. Μέσα από αυτή βρίσκουμε ρυθμό και στην επίθεση. Είχαμε υψηλά ποσοστά ευστοχίας, ειδικά στο τρίποντο, βρήκαμε τον ελεύθερο παίκτη, κάναμε το 1-0 και πρέπει να δείξουμε την ίδια συγκέντρωση και στο ματς στη Θεσσαλονίκη».
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ