Facebook Pixel Πείτε σε αυτό το κωλόπαιδο να βγάλει το σκασμό!
| 2015-05-18 21:00:00

Πείτε σε αυτό το κωλόπαιδο να βγάλει το σκασμό!

Πείτε σε αυτό το κωλόπαιδο να βγάλει το σκασμό!

Απίστευτο παραλήρημα τις τελευταίες ώρες από τον Γιόνας Ματσιούλις, με προκλητικές δηλώσεις κατά του Ολυμπιακού και του Βασίλη Σπανούλη, που δεν έχουν προηγούμενο!

Δεν υπάρχει αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ώρες με τον Γιόνας Ματσιούλις. Ο τύπος έχει ξεφύγει τελείως παραχωρώντας σε διάφορα Μέσα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, προκλητικές συνεντεύξεις κατά του Ολυμπιακού και του Βασίλη Σπανούλη.

Ειδικά όσον αφορά τον αρχηγό των "ερυθρολεύκων", ο Λιθουανός έχει ξεπεράσει κάθε όριο, καθώς μετά τις απαράδεκτες χειρονομίες που έκανε μέσα στο παρκέ, για τις οποίες μάλιστα παραδέχθηκε ότι είχαν αποδέκτη τον V-Span, δήλωσε σε ιστοσελίδα της πατρίδος του ότι … "Μου αρέσει να βλέπω το θλιμμένο πρόσωπο του Σπανούλη"!

Μιλάμε για την απόλυτη παράκρουση που οι απλοί, αγνοί φίλαθλοι δεν έχουν κανένα λόγο να ανέχονται. Ίσως ήρθε η ώρα, λοιπόν, μετά απ΄ αυτό το απίστευτο παραλήρημα, να παρέμβει κάποιος αρμόδιος, είτε από την ομάδα του, είτε από την Ευρωλίγκα, για να βάλει τον παίκτη της Ρεάλ στη θέση του. Φτάνει πια, έως εδώ!

Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags