Facebook Pixel Ιδού τι έγινε πέρυσι με ΠΑΟ και Βεζένκοφ!
| 2015-05-20 22:56:00

Ιδού τι έγινε πέρυσι με ΠΑΟ και Βεζένκοφ!

Ιδού τι έγινε πέρυσι με ΠΑΟ και Βεζένκοφ!

Ο μάνατζέρ του μίλησε για όσα έγιναν το περσινό καλοκαίρι με τον άσο του Άρη, ενώ αποκάλυψε και τι συμβαίνει με τις φετινές προτάσεις που έχει, αλλά και πότε θα αποφασίσει για το μέλλον του.

Ο μάνατζερ του Σάσα Βεζένκοφ, Νίκος Λώτσος, ξεκαθάρισε πως ο πελάτης του δεν έχει πρόταση από καμία ομάδα, παρά το μεγάλο ενδιαφέρον από Ευρώπη και ΝΒΑ. Τι είπε για τον Άρη, αλλά και για το ενδιαφέρον πέρυσι του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά:


-το ενδιαφέρον για τον Βεζένκοφ: «Υπάρχει πολύ ενδιαφέρον από το ΝΒΑ και την Ευρώπη, αλλά είναι νωρίς να μιλήσουμε για το μέλλον του. Θα μιλήσουμε μαζί του και με την οικογένειά του για το ποια θα είναι η καλύτερη επιλογή για την καριέρα του. Θα πρέπει να δούμε ποιες συγκεκριμένες προτάσεις θα υπάρχουν και όχι μόνο ποιοι απλά ενδιαφέρονται. Μέχρι στιγμής υπάρχει ενδιαφέρον από πολλούς, αλλά καμία πρόταση».

-την προοπτική του ΝΒΑ: «Αν υπάρχει ενδιαφέρον από κάποια ομάδα και θέλει να δουλέψει μαζί του, ειδικά πάνω στο σώμα του, μπορεί να παραμείνει στο ντραφτ. Αν δούμε ότι υπάρχουν ομάδες που θέλουν να τον επιλέξουν, αλλά προτιμούν να τον αφήσουν να παίξει στην Ευρώπη, το πιο πιθανό είναι να φύγει από το ντραφτ. Υπάρχουν πολλές ομάδες που μας έχουν ρωτήσει γι’ αυτόν. Οι ειδικοί εκτιμούν πως θα επιλεγεί είτε στις αρχές του δευτέρου γύρου, είτε στο τέλος του πρώτου. Είναι όμως πολύ νωρίς ακόμη. Μέχρι τις 15 Ιουνίου θα έχουμε μια πιο σαφή εικόνα. Εγώ θα προτιμούσα το ΝΒΑ, αλλά είναι προσωπική μου άποψη. Μπορεί να κάνει φανταστικά πράγματα εκεί. Στην Ευρώπη οι επιλογές είναι πιο περιορισμένες».

-το ενδεχόμενο παραμονής στον Άρη: «Θα δούμε τι θα γίνει στον Άρη, αφού υπάρχει αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς και πρέπει να ακούσουμε τα νέα σχέδια της ομάδας. Μετά θα αποφασίσουμε για πιθανή μεταγραφή. Τώρα δεν βιαζόμαστε. Αν παρουσιαστεί μια ευκαιρία, θα πάμε σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα είτε στο ΝΒΑ. Αν όχι, θα σκεφτούμε την επιλογή να μείνει στον Άρη».

-το πού χρειάζεται βελτίωση: «Αν και έχει καλύτερη φυσική κατάσταση από ό,τι νομίζει ο πολύς κόσμος, πρέπει να δουλέψει πάνω σε αυτό το κομμάτι. Κατά την άποψή μου, από άποψη ταλέντου είναι ο καλύτερος από όλους τους παίκτες στο ντραφτ, είναι ένα βήμα πιο μπροστά από τους υπόλοιπους συμμετέχοντες. Όμως για να παίξεις στο ΝΒΑ, τότε πρέπει να βελτιώσει το σώμα του, αλλά και να συνεχίσει να εξελίσσει το παιχνίδι του, γιατί είναι ακόμη πολύ μικρός και δεν είναι ολοκληρωμένος παίκτης. Μια από τις μεγαλύτερες αρετές του, πέρα από το ταλέντο του, είναι ότι δεν σταματά να δουλεύει».

-τις φήμες περί Παναθηναϊκού πέρσι: «Ήταν απλώς φήμες, όπως αποδείχτηκε. Ο Αλέξανδρος ένιωθε πως χρειάζεται μια ακόμη σεζόν στον Άρη για να εξελιχθεί σαν παίκτης. Πιστεύω πως η απόφασή του ήταν σωστή, καθώς σίγουρα εξελίχθηκε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags