Facebook Pixel «Όταν μπει σε ρυθμό ο Ντρου...»
| 2011-01-08 21:01:00

«Όταν μπει σε ρυθμό ο Ντρου...»

«Όταν μπει σε ρυθμό ο Ντρου...»

Τον καλό και απόλυτα έτοιμο Ντρου Νίκολας περιμένει ο Ζέλικο Ομπράνοβιτς ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε μετά τη νίκη κόντρα στον Ίκαρο

«Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το επίπεδο που είχαμε στα τελευταία παιχνίδια, απέναντι σε μία σοβαρή ομάδα. Έτσι προετοιμαστήκαμε. Αυτό ήταν και το "κλειδί" της επιτυχίας. Σεβόμενοι τις ικανότητές μας και τις δυνατότητες του αντιπάλου» είπε «Ζοτς», που μίλησε και για τον Ντρου Νίκολας: «Έχει μόνο μία προπόνηση, χθες. Χθες έκανε την πρώτη προπόνηση με την ομάδα. Λογικό να θέλουμε να του δώσουμε χρόνο συμμετοχής. Έχει ακόμη τουλάχιστον τρεις προπονήσεις.

Αυτό που έχει σημασία είναι να είναι υγιής και να μπει σε καλό ρυθμό, αφού όταν ο Ντρου μπει σε ρυθμό, δεν χωρά αμφιβολία πως είναι πολύ πιο έτοιμος».

Όσο για τη συνέχεια και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό σχολίασε: «Παίζουμε καλά, αλλά μπορούμε και καλύτερα. Σήμερα στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε αρκετές κακές επιλογές, κάναμε πολλά λάθη. Είμαστε μια ομάδα που πρέπει να διαβάζει και στο "5 εναντίον 5" και στο transition πού πάει η μπάλα και γιατί. Αν δεν το αναγνωρίζουμε, έχουμε πρόβλημα... Δουλεύουμε πάνω σ' αυτό κάθε μέρα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags