Facebook Pixel "Σέβομαι τον Μαρκόπουλο και δεν σχολιάζω"
| 2015-05-28 22:19:00

"Σέβομαι τον Μαρκόπουλο και δεν σχολιάζω"

"Σέβομαι τον Μαρκόπουλο και δεν σχολιάζω"

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος δεν θέλησε με τη σειρά του να σχολιάσει τα παράπονα για τη διαιτησία που έκανε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ

“Είχαμε επισημάνει από τη στιγμή που τελείωσε το πρώτο ματς, ότι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα, με καλούς παίκτες και καλό προπονητή. Περιμέναμε ότι θα αντιδράσει. Δουλέψαμε καλά, οι παίκτες ήταν σοβαροί και είχαμε πολύ καλό ξεκίνημα. Γι’ αυτό είμαι ευχαριστημένος, επειδή οι παίκτες δεν χαλάρωσαν παρά τη διαφορά του πρώτου ματς.

Έγιναν διάφορα πράγματα συνδυαστικά με αποτέλεσμα να χάσουμε το προβάδισμα” υπογράμμμισε και πρόσθεσε: “Ο ΠΑΟΚ βελτιώθηκε από τα τέλη του πρώτου δεκαλέπτου και στη δεύτερη περίοδο και λόγω του ότι φορτώθηκαν με φάουλ πολλοί ψηλοί, αναγκάστηκα να τους βγάλω και χάσαμε ρυθμό. Χαλαρώσαμε και αστοχήσαμε σε πολλά λέι-απ.

Πιστεύω σε όλους τους παίκτες και θέλω να δώσω στον καθένα την ευκαιρία να δείξει τι αξίζει και τι μπορεί να κάνει” ενώ κατέληξε λέγοντας ότι: “Στο ημίχρονο μιλήσαμε με τους παίκτες στα αποδυτήρια και εμφανιστήκαμε βελτιωμένοι στην τρίτη περίοδο. Ανεβάσαμε στροφές στην άμυνα και μέσω αυτής νικήσαμε. Η αμύνα δίνει τις νίκες. Ακόμα έχουμε πολλή δουλειά. Στο “πέντε εναντίον πέντε” δεν είμαστε καλοί και πρέπει να βελτιωθούμε πολύ, όπως φυσικά και στην άμυνα”.

Ο κ. Μανωλόπουλος ρωτήθηκε για τη διαιτησία, επίσης, και δεν θέλησε να επεκταθεί επί του θέματος: “Δεν θέλω να ασχοληθώ με τη διαιτησία. Με τον κόουτς Μαρκόπουλο έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν, τον σέβομαι και τον θεωρώ δάσκαλο. Δεν έχει σημασία αν συμφωνώ ή οχι με αυτά που λέει”.

Τέλος, αναφέρθηκε στα νέα αποκτήματα, Κούπερ και Μόργκαν εξηγώντας πως “O Κούπερ είναι αρκετά καλός για το χρονικό διάστημα που είναι έδω. Βέβαια είναι λίγο πιο εύκολο για αυτόν να προσαρμοστεί καθώς ξέρει το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Μόργκαν, από την άλλη, έχει χάσει αρκετές προπονήσεις λόγω τραυματισμού. Αμφότεροι θα μας βοηθήσουν και τους πιστεύουμε. Δουλεύουν καλά, είναι σοβαροί και παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνουν καλύτεροι”.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags