Facebook Pixel Άσε μας ρε Ντάνστον! Φεύγει από Ολυμπιακό για...
| 2015-06-06 20:38:00

Άσε μας ρε Ντάνστον! Φεύγει από Ολυμπιακό για...

Άσε μας ρε Ντάνστον! Φεύγει από Ολυμπιακό για...

Δεν φαντάζεστε ποια ομάδα του έκανε πρόταση και το... ωραίο είναι πως αυτός σκέφτεται να φύγει από το Λιμάνι για να πάει εκεί. Είναι πολλά τα λεφτά σίγουρα!!

Εξαιρετικά αμφίβολη είναι η παραμονή του Μπράιαν Ντάνστον στον Ολυμπιακό και την επόμενη σεζόν, καθώς το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται και για την ώρα δεν έχει αποφασίσει ούτε η ομάδα αν θέλει να τον κρατήσει ούτε όμως και ο ίδιος αν θέλει να παραμείνει στο Λιμάνι.

Ο Αμερικανός σέντερ που έχει «φτιάξει» πολύ καλό με τις εμφανίσεις του στα ερυθρόλευκα, έχει δεχθεί προτάσεις από διάφορες ομάδες, οι οποίες μάλιστα του προτείνουν καλύτερο συμβόλαιο από αυτό που έχει τώρα στον Ολυμπιακό.

Μέσα σε αυτές είναι και η Ούνικς Καζάν, η οποία σύμφωνα με δημοσιεύματα του Sportando.net, όχι μόνο έχει πλησιάσει τον ερυθρόλευκο άσο, αλλά του έχει κάνει ήδη πρόταση και περιμένει την απάντησή του.

Η ρωσική ομάδα μπορεί να μην παίζει σε υψηλό επίπεδο, όμως έχει τη δυνατότητα να προσφέρει πολλά χρήματα και για αυτό οι φήμες αναφέρουν πως ο Ντάνστον το σκέφτεται πολύ σοβαρά...


Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags