Facebook Pixel "Δεν τελειώνει το πρωτάθλημα στις δύο νίκες"
| 2015-06-10 22:50:00

"Δεν τελειώνει το πρωτάθλημα στις δύο νίκες"

"Δεν τελειώνει το πρωτάθλημα στις δύο νίκες"

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, ωστόσο τόνισε πως ο Παναθηναϊκός θα παλέψει, αναγνωρίζοντας πάντως τη δυσκολία της κατάστασης. 

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, κέρδισε δίκαια. Εμείς, δώσαμε την ψυχή μας. Προσπάθησαν οι παίκτες, δεν τα παράτησαν. Κάποιες λεπτομέρειες, λόγω συγκέντρωσης, δεν μας άφησαν να πάρουμε τη νίκη. Θέλαμε να κάνουμε κάποια πράγματα, δεν καταφέραμε να τρέξουμε περισσότερο. Είναι 2-0, εμείς οφείλουμε να δείξουμε χαρακτήρα και στο επόμενο ματς να είμαστε δυνατοί, να προσπαθήσουμε να νικήσουμε. Είναι δύσκολο, αλλά δεν τελειώνει το πρωτάθλημα στις δύο νίκες», δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου.

Από πλευράς παικτών, ο ΝτεΜάρκους Νέλσον, ανέφερε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα. Σε μεγάλο βαθμό επαναλήφθηκε το πρώτο ματς, κάναμε ό,τι έπρεπε για να βρεθούμε σε θέση νίκης, αλλά χάσαμε κάποια ριμπάουντ, κάποιες διεκδικούμενες μπάλες και δυσκολευτήκαμε από την άμυνα του Ολυμπιακού. Προφανώς είμαστε σε δύσκολη θέση. Δεν έχουμε άλλο περιθώριο για ήττα. Πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα. Την Κυριακή είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να βρούμε τρόπο να νικήσουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags