Facebook Pixel Break στο Break!
| 2011-05-22 08:27:00

Break στο Break!

Break στο Break!

Οι Ντάλας Μάβερικς κατάφεραν να πάρουν ξανά το πλεονέκτημα στην σειρά «σπάζοντας» την έδρα των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ (87-93) παρά την μέτρια μέρα του Ντιρκ Νοβίτσκι και την μαγική επιστροφή των Θάντερ από το -23.
 

Τα εύκολα δύσκολα έκαναν οι Ντάλας Μάβερικς, όμως στο τέλος κατάφεραν να φύγουν από την αναμέτρηση με το πλεονέκτημα της σειράς.

Η πρώτη περίοδος υπήρξε εφιαλτική για τους Θάντερ που έδειξαν να μην μπαίνουν στον ρυθμό του αγώνα, καθώς έληξε με 12-27 για το Ντάλας.

Στη δεύτερη περίοδο οι Θάντερ έδειξαν να μπαίνουν στο κλίμα του αγώνα, ωστόσο δεν κατάφεραν να ροκανίσουν την διαφορά, κάτι που δεν κατάφεραν και στην τρίτη περίοδο.

Η κακή μέρα του Κέβιν Ντουράντ σε συνδυασμό με τα τραγικά ποσοστά στα τρίποντα ανάγκασαν τους Θάντερ να παίξουν ένα πιο «ροκ» μπάσκετ στην τελευταία περίοδο, κάτι που απέδωσε.

Με ένα σερί 13-0 οι Θάντερ κατάφεραν να κάνουν το παιχνίδι ντέρμπι στα τελευταία λεπτά, ωστόσο η ψυχραιμία του Ντιρκ Νοβίτσκι στα τελευταία λεπτά και οι βεβιασμένες κινήσεις των Θάντερ στην επίθεση δεν επέτρεψαν την ολική επαναφορά τους.

Οι αριθμοί αποκαλύπτουν την αλήθεια για την ήττα των Θάντερ. Τα ποσοστά τους στα σουτ ήταν τραγικά, καθώς πέτυχαν 1 στα 17 τρίποντα και 27 στα 74 δίποντα!

Χαρακτηριστική είναι η κακή μέρα του Ντουράντ, που παρόλα αυτά πέτυχε 24 πόντους. 7 στα 22 δίποντα και 0 στα 8 τρίποντα είχε ο αστέρας των Θάντερ που στο τέλος δεν έπαιρνε καμία προσπάθεια, αφήνοντας τους συμπαίκτες του να προσπαθούν να γυρίσουν το παιχνίδι.

Στον αντίποδα ο Ντιρκ Νοβίτσκι είχε και αυτός μια μέτρια μέρα καθώς πέτυχε 18 πόντους με 7 στα 21 δίποντα, ωστόσο ήταν ψύχραιμος στο τέλος και όπως δήλωσε ο Τζέισον Κιντ είναι ο ηγέτης της ομάδας και δουλειά των υπολοίπων είναι να του δώσουν καλύτερες πάσες για να βάλει τα καλάθια!

Δωδεκάλεπτα: 12-27, 24-25, 20-18, 31-23

Θάντερ: Durant 24, Ibaka 9, Perkins 4, Sefolosha 4, Westbrook 30, Collison 9, Harden 7

Μάβερικς: Marion 18, Nowitzki 18, Chandler 8, Kidd 13, Stevenson 8, Stojakovic 7, Terry 13, Haywood 4, Barea 4

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags