Facebook Pixel Έλληνας άσος του ΠΑΟΚ αποθεώνει τον Ολυμπιακό!
| 2015-06-18 13:30:00

Έλληνας άσος του ΠΑΟΚ αποθεώνει τον Ολυμπιακό!

Έλληνας άσος του ΠΑΟΚ αποθεώνει τον Ολυμπιακό!

Μία δήλωση που ενδεχομένως δεν θα ηχήσει καθόλου καλά στα αυτιά των φιλάθλων του ΠΑΟΚ έκανε ένας παίκτης της ομάδας. Τι είπε και γιατί το είπε; Διαβάστε το με ένα «κλικ»!

Η συγκεκριμένη δήλωση, σε μία οποιαδήποτε χώρα του εξωτερικού, θα ήταν απολύτως φυσιολογική. Και δεν θα γινόταν καμία ειδική αναφορά. Αλλά επειδή στην Ελλάδα ζούμε και δεν συνηθίζεται από έναν αθλητή μίας ομάδας να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για έναν μεγάλο αντίπαλο, το σημειώνουμε. Γιατί πολύ απλά είναι σπάνιο και έχει την αξία του.

Ο λόγος για τον Γιώργο Δέδα, τον γκαρντ του ΠΑΟΚ, ο οποίος μίλησε στο ραδιόφωνο με αφορμή την κατάκτηση της τρίτης θέσης του Δικεφάλου στο φετινό πρωτάθλημα, αποθεώνοντας μέσα σε άλλα και τον πρωταθλητή Ολυμπιακό!

Μάλιστα, ο Έλληνας άσος τόνισε ότι η ομάδα των Ερυθρολεύκων αποτελεί πρότυπο για την ομάδα του ΠΑΟΚ και πως στόχος των "ασπρόμαυρων" είναι να μοιάσουν στην ομάδα που έχουν φτιάξει οι Αγγελόπουλοι.

"Ο Ολυμπιακός έχει κάτι που είναι το ιδεατό και προσπαθούμε και εμείς να το φέρουμε στα μέτρα μας. Κρατάει τον κορμό του. Σε εμάς και τον Ολυμπιακό είναι οι Έλληνες. Βρήκε έναν προπονητή που φαίνεται ταιριάζει η χημεία τους. ο Ολυμπιακός αυτή την στιγμή είναι ένα επίπεδο πάνω. Για εμάς είναι πολύ δύσκολο να τους φτάσουμε και να τους κοντράρουμε", τόνισε ο Γιώργος Δέδας.

Αλήθεια, ποια είναι η γνώμη των ΠΑΟΚτσήδων γι΄ αυτή τη δήλωση; Περιμένουμε τα σχόλιά σας... 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags