Facebook Pixel Χυλόπιτα Ντάνστον! Ποιοι παίζουν για διάδοχοι (vid)
| 2015-06-21 23:15:00

Χυλόπιτα Ντάνστον! Ποιοι παίζουν για διάδοχοι (vid)

Χυλόπιτα Ντάνστον! Ποιοι παίζουν για διάδοχοι (vid)

Ο Αμερικανός άσος έριξε άκυρο στον Ολυμπιακό και είναι έτοιμος να πάει στην ομάδα του Ίβκοβιτς - Τρεις οι βασικοί υποψήφιοι για αντικαταστάτες, ένας πρώην του Παναθηναϊκού!

Αρνητική τροπή φαίνεται πως παίρνει το σήριαλ με τον Μπράιαντ Ντάνστον για τον Ολυμπιακό, καθώς όπως σας έχει ενημερώσει ο SportDog από νωρίς το απόγευμα της Κυριακής, ο Αμερικανός οδεύει πλέον προς Τουρκία.

Μπορεί στον Ολυμπιακό να αναφέρουν ότι περιμένουν την απάντησή του μέχρι τη Δευτέρα, ωστόσο οι πληροφορίες από τη γείτονα χώρα τον θεωρούν "κλεισμένο" στην Εφές του Ντούσαν Ιβκόβιτς! Οι Τούρκοι έδιναν περισσότερα λεφτά και προφανώς τον έπεισαν να αφήσει τη ... σιγουριά των Πειραιωτών, παρά την κουβέντα που είχε με τους αδελφούς Αγγελόπουλους πριν λίγες ημέρες.

Μάλιστα, την είδηση της αποχώρησης του Ντάνστον επιβεβαίωσε -μάλλον άθελά του- και ο Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος ανέβασε στο twitter το παρακάτω σχόλιο ..."Είναι δύσκολο που φεύγεις αδελφέ μου Μπράϊαντ, να ‘ σαι πάντα καλά"! Λίγο μετά όμως κατέβασε το μήνυμα, προφανώς μετά από ...παρέμβαση.

Στον Ολυμπιακό δεν πρόκειται να μείνουν με σταυρωμένα χέρια, καθώς ήδη είναι υπάρχει λίστα με ονόματα σέντερ που θα μπορούσαν να τον αντικαταστήσουν. Σε αυτή βρίσκονται ο Τζαμέλ ΜακΛίν της Άλμπα Βερολίνου και ο Πάτρικ Γιανγκ της Γαλατάσαραϊ, ενώ όπως σας έχει αποκαλύψει ο SportDog, υπάρχουν σκέψεις και για τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού, Στέφαν Λάσμε!

Στο Λιμάνι θα περιμένουν πάντως και την αυριανή μέρα για να μάθουν την οριστική απάντηση του Ντάνστον και στη συνέχεια θα βγουν στην αγορά για να βρουν τον διάδοχό του.

Δείτε τον ΜακΛιν σε δράση... 








Δείτε τον Γιανγκ σε δράση... 



Παρακάτω κόντρα στον Ολυμπιακό...

Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags