Facebook Pixel Πρώην άσο του Παναθηναϊκού στέλνουν στην ΑΕΚ!
| 2015-06-28 17:41:00

Πρώην άσο του Παναθηναϊκού στέλνουν στην ΑΕΚ!

Πρώην άσο του Παναθηναϊκού στέλνουν στην ΑΕΚ!

Θα είναι σούπερ κίνηση για την μπασκετική ομάδα της Ένωσης...
 

Η περίπτωση του Νίκου Ζήση έχει απομακρυνθεί για την ΑΕΚ και ο Ντράγκαν Σάκοτα κάνει σοβαρές σκέψεις να ασχοληθεί με τον Ρόκο Λένι Ούκιτς. Ο ισχυρός άνδρας της “Ένωσης”, Μάκης Αγγελόπουλος, έκανε προσπάθειες να φέρει πίσω στην ομάδα τον Ζήση, όμως όπως φαίνεται αυτές δεν θα “καρποφορήσουν” και στο προσκήνιο έρχεται ξανά η περίπτωση του Κροάτη “κόμπο” γκαρντ.

Μετά από μια εξαιρετική σεζόν στην πατρίδα του με τη φανέλα της Τσεντεβίτα, ο Ούκιτς είναι πλέον free agent και ψάχνει ένα καλό συμβόλαιο για του χρόνου, έχοντας ως προτεραιότητα να αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα.

Από τις αρχές του νέου έτους τα κροατικά ΜΜΕ είχαν αποκαλύψει πως η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον έμπειρο παίκτη, όμως τότε δεν γινόταν να προχωρήσει κάτι, λόγω του συμβολαίου του με την Τσεντεβίτα. Πλέον, όμως, είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί μια όποια ομάδα θέλει και τίποτα δεν αποκλείεται.

Η διοίκηση της Βασίλισσας, σε συνεργασία με τον Ντράγκαν Σάκοτα, τον έχουν ψηλά στις προτιμήσεις τους, όμως ακόμα δεν έχουν προχωρήσει στην κατάθεση κάποιας επίσημης προσφοράς για να τον δει το ελληνικό κοινό να παίζει ξανά στο ΟΑΚΑ.

Οι επόμενες ημέρες θα δείξουν αν θα υπάρξει… μέλλον στο “φλερτ” που έχει ξεκινήσει, καθώς όπως προαναφέραμε, ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού περιμένει να βρει ομάδα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Πηγή: Eurohoops.net

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags