Facebook Pixel Τρελό παρασκήνιο με Βεζένκοφ και Παναθηναϊκό!
| 2015-07-06 23:12:00

Τρελό παρασκήνιο με Βεζένκοφ και Παναθηναϊκό!

Τρελό παρασκήνιο με Βεζένκοφ και Παναθηναϊκό!

Διαβάστε τι νεότερο μάθαμε από την συγκεκριμένη υπόθεση...

Εδώ και πολλούς μήνες συντηρούνταν στον Τύπο, χωρίς να επιβεβαιώνεται από τον επίσημο Παναθηναϊκό, το ενδιαφέρον των Πρασίνων για τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ, ο οποίος κατέληξε τελικά στην Μπαρτσελόνα.

Ο ίδιος ο παίκτης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη αποκάλυψε τι ακριβώς συνέβη με το Τριφύλλι πέρυσι και επανέλαβε πως δεν του έγινε επίσημη πρόταση παρά μόνο κάποιες κρούσεις.

«Το περσινό καλοκαίρι ήταν δύσκολο, γιατί παρά το γεγονός ότι είχα πάρει την απόφαση να μείνω στον Άρη, ήρθε ο Παναθηναϊκός, κάπως βιαστικά θα έλεγα, και μας χτύπησε την πόρτα, στις αρχές Ιουνίου. Ένιωθα μεγάλη πίεση, αλλά δεν το σκέφτηκα ιδιαίτερα. Μέσα στη σεζόν που μας πέρασε πάλι υπήρξε κρούση, αλλά όχι κάτι επίσημο. Δεν συμφώνησα ποτέ με τον Παναθηναϊκό όπως είχε βγει. Δεν υπήρξε καμία πρόταση», ανέφερε σχετικά ο Βεζένκοφ.

Όσον αφορά το μέλλον του στην Μπάρτσα και το... άλμα στο NBA ανέφερε: «Τον πρώτο χρόνο δεν μπορώ να φύγω. Τον δεύτερο θα δούμε. Μέχρι τότε έχουμε καιρό. Δεν με νοιάζει αυτή τη στιγμή. Τώρα θέλω να δουλέψω τις αδυναμίες μου. Θα πάω στις ΗΠΑ τις επόμενες ημέρες. Εκεί θέλω να δουλέψω λίγο τα πόδια, να γίνω πιο εκρηκτικός, πιο γρήγορος. Σε ένα μήνα δεν μπορούν να γίνουν θαύματα, αλλά σίγουρα μπορώ να βάλω τις βάσεις.

Για την Μπαρτσελόνα οι στόχοι κάθε χρόνο είναι συγκεκριμένοι και είναι τρεις. Και τα τρία τρόπαια στις διοργανώσεις που συμμετέχει. Δεν υπάρχει κάτι λιγότερο και περιμένω πως και πως να μπω στη διαδικασία».

 
Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags