Facebook Pixel Περιμένει τα μαντάτα για «Πέρπε» ο Ζοτς
| 2011-05-23 19:21:00

Περιμένει τα μαντάτα για «Πέρπε» ο Ζοτς

Περιμένει τα μαντάτα για «Πέρπε» ο Ζοτς

Τα νέα από τον τραυματισμό του Στράτου Περπέρογλου περιμένει και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, όπως δήλωσε μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Οσον αφορά στο ματς, τόνισε ότι ουσιαστικά οι δύο ομάδες δεν είχαν κίνητρο.

«Κάναμε δύο διαφορετικά ημίχρονο. Στο πρώτο παίξαμε αργά και χωρίς μεγάλη θέληση. Έχουμε πολλά θέματα προς συζήτηση. Είναι εύκολο να το καταλάβει κανείς. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε. Φαίνεται και στη στατιστική. Είχαμε 7 ασίστ στο πρώτο ημίχρο και 32 μέχρι τέλους. Θα δούμε επίσης πως μόνο δύο παίκτες δεν έδωσαν ασίστ: ο Περπέρολγου που τραυματίστηκε κι ο Φώτσης που δεν αγωνίστηκε αρκετά.

Για να είμαστε ειλικρινείς, δεν αγωνιστήκαμε με τόσο μεγάλη θέληση, το ίδιο έκανε κι ο ΠΑΟΚ. Είναι δύσκολο να βρίσκεις κάθε φορά κίνητρο. Ο ΠΑΟΚ δεν είχε τον Μάρσαλ. Είμαστε χαρούμενοι για το 3-0. Πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στο Ολυμπιακός-Άρης (γέλια). Όπως αναμένουμε, μάλλον θα αρχίσουμε τους τελικούς την Πέμπτη» είπε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Παναθηναϊκού, που δεν ξέρει ακόμα πώς έχει η κατάσταση του τραυματία Στράτου Περπέρογλου: «Βρίσκεται στο νοσοκομείο. Περιμένουμε».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags