Facebook Pixel "Χαλάστρα" η γυναίκα του!
| 2015-08-05 18:06:00

"Χαλάστρα" η γυναίκα του!

"Χαλάστρα" η γυναίκα του!

Ποιου ποδοσφαιριστή το "έτερον ήμισυ"... στύλωσε τα πόδια με αποτέλεσμα η μεταγραφή του σε μεγάλη ελληνική ομάδα να οδηγηθεί σε "ναυάγιο";

Όσοι είστε παντρεμένοι (ή δεσμευμένοι), θα τον... συμπονέσετε!

Η κ. Σάντα Ρούντνεβα (στην κεντρική φωτο) λοιπόν, η γλυκύτατη σύζυγος του Αρτιόμς Ρούντνεβς, είναι ένας από τους λόγους που ο Λετονός είπε όχι στην πρόταση του ΠΑΟΚ, προτιμώντας τον... πάγκο του Αμβούργου!

Η μεταγραφή φαινόταν να έχει «κλείσει», αφού υπήρχε συμφωνία στο οικονομικό κι άλλωστε για το λόγο αυτό ο παίκτης υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις. Ωστόσο ο Ρούντνεβς λογάριαζε χωρίς τη σύζυγό του, η οποία δεν θέλει να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη.

Αυτό μετέφερε ο ποδοσφαιριστής και στους ανθρώπους του Αμβούργου, ενώ αργότερα σε νέες δηλώσεις του στο Kicker τόνισε πως δεν ήταν οικονομικό το θέμα, αλλά οικογενειακοί λόγοι. “Πήγαμε με την γυναίκα μου στην Ελλάδα, μίλησα με τον Φρανκ Άρνεσεν, είδαμε τα πάντα εκεί. Αλλά η απόφασή μου είναι να συνεχίσω στο Αμβούργο. Θεωρώ πως είναι καλύτερα για την οικογένειά μου. Δεν ήταν οικονομικοί οι λόγοι. Θα μείνω εδώ και θα παλέψω να κερδίσω μια θέση”.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags