Facebook Pixel Ποιος Δίπλαρος; Δείτε τι είπε για ΑΕΚ και ΟΣΦΠ!
| 2015-08-18 18:45:00

Ποιος Δίπλαρος; Δείτε τι είπε για ΑΕΚ και ΟΣΦΠ!

Ποιος Δίπλαρος; Δείτε τι είπε για ΑΕΚ και ΟΣΦΠ!

Αν στην Ένωση «ενοχλήθηκαν» από τις δηλώσεις του νεαρού άσου, για το τι έβλεπε ως... σκαλοπάτι την ομάδα για τους «αιώνιους», τώρα τι θα πρέπει να πουν;

Η καριέρα του Δίπλαρου στην ΑΕΚ τέλειωσε πριν καν αρχίσει, λόγω της δήλωσής του πως η Ένωση θα αποτελέσει το «σκαλοπάτι», ώστε να μπορέσει κάποια στιγμή να παίξει είτε στον Ολυμπιακό είτε στον Παναθηναϊκό.

Λίγες ημέρες λοιπόν μετά και το επίσημο «διαζύγιο» του νεαρού άσου με την ΑΕΚ, έρχεται ένας άλλος Έλληνας παίκτης, πιο έμπειρος, ο οποίος αν και έπαιζε στους Κιτρινόμαυρους μέχρι και πριν από λίγο καιρό, δηλώνει πως η Ένωση τον βοήθησε ώστε να γίνει καλύτερος και να μπορέσει να σταθεί στο υψηλό επίπεδο του Ολυμπιακού! Τι λέει δηλαδή; Ότι ο Δικέφαλος ήταν το... σκαλοπάτι του για να μπορέσει τώρα να παίξει στο Λιμάνι!!!

Δηλαδή τι χειρότερο είπε ο Δίπλαρος και τον... τέλειωσαν; Μήπως χάθηκε το μέτρο;
 

Την αφορμή για το συγκεκριμένο σχόλιο, μας το έδωσε ο Γιάννης Αθηναίου, ο οποίος μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου στο περιθώριο της πρώτης συγκέντρωσης των «ερυθρόλευκων» για τη νέα σεζόν, ανέφερε: «Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και βλέπω αυτό το άλμα στην καριέρα μου ως τεράστια ευκαιρία. Ανοίγονται νέοι ορίζοντες και θέλω να δώσω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής και να γίνω κομμάτι αυτούς του τεράστιου συλλόγου».

Ερωτώμενος, δε για το αν σκοπεύει να… αράξει στον Ολυμπιακό μετά τις αλλαγές αρκετών ομάδων, απάντησε: «Είναι καλή ευκαιρία να γίνει το λιμάνι που θα μείνω. Όταν φτάνεις στην κορυφή, αυτό που θέλεις είναι να καθιερωθείς. Πέρασα από τέσσερις ομάδες τα δυο τελευταία χρόνια, κράτησα τα θετικά, έγινα καλύτερος από τα αρνητικά και πήρα κάποιες εμπειρίες που θα με βοηθήσουν σε αυτό το επίπεδο. Αυτό που προέχει είναι να έχουμε όλοι την υγεία μας για να εκπληρώσουμε τους στόχους της ομάδας, που είναι να πρωταγωνιστεί πάντα και σε όλα τα επίπεδα».

Ο Αθηναίου ουσιαστικά είπε το ίδιο πράγμα με τον Δίπλαρο, μόνο που το είπε αφού έφυγε για τον Ολυμπιακό και όχι πριν πάει στην ΑΕΚ, με σκοπό κάποια στιγμή να πάρει μεταγραφή...





*** ΣΟΥΠΕΡ παρασκήνιο: Ο ΠΑΟΚ "έστειλε" παικταρά στον Παναθηναϊκό! Διαβάστε ΕΔΩ
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags