Facebook Pixel ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Νοβίτσκι! Διαβάστε τι είπε για τον Γκάλη
| 2015-09-11 16:52:00

ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Νοβίτσκι! Διαβάστε τι είπε για τον Γκάλη

ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Νοβίτσκι! Διαβάστε τι είπε για τον Γκάλη

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι μας έκανε χαρούμενους με τις τελευταίες του δηλώσεις τόσο για το... παραθυράκι που άφησε ανοικτό σχετικά με την παρουσία του ξανά στην Εθνική Γερμανία όσο και με την αναφορά του στον μεγάλο Νίκο Γκάλη.

“Κι εγώ νόμισα ότι αυτό ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι αλλά άκουσα ότι υπάρχει μια πιθανότητα να παίξουμε στο προ-ολυμπιακό τουρνουά του επόμενου καλοκαιριού. Οπότε καλό θα είναι να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Ειδάλλως θα επιστρέψουμε το επόμενο καλοκαίρι και θα το συζητήσουμε” υποστήριξε αρχικά αλλά πρόσθεσε πως “στο δικό μου μυαλό, αυτό ήταν το τέλος από τη Γερμανία“.
 

“Ήταν πολύ συναισθηματική στιγμή. Ήμουν εξαντλημένος, αλλά δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη. Απογοήτευση” σημείωσε επί αυτού για να συμπληρώσει: “Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο. Είμαι σίγουρος ότι δεν κάναμε καλό τουρνουά, τουλάχιστον όχι στον βαθμό που περίμενε ο κόσμος, ή ακόμη κι εγώ. Σημαίνει πολλά για εμένα το γεγονός πως με στήριξαν τόσο, φώναζαν το όνομά μου. Ήταν μια φανταστική στιγμή της καριέρας μου, την οποία θα θυμάμαι για πάντα”.

“Το είχα πει καιρό τώρα, πως αν οι αγώνες δεν γίνονταν εδώ (σ.σ.: Βερολίνο), δεν θα ήμουν στην εθνική ομάδα. Από τη στιγμή όμως που ο κόσμος με στήριξε τόσο πολύ, ήταν ένα τρόπος να τους πω “ευχαριστώ” για όλα αυτά τα χρόνια. Είμαι ευγνώμων που είχαμε sold out στα πέντε παιχνίδια της α’ φάσης. Και μόνο που το σκέφτομαι, ανατριχιάζω” συνέχισε και κατέληξε λέγοντας πως “Αν υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να συμμετάσχουμε στο προ-ολυμπιακό, τότε σίγουρα αυτή θα είναι η τελευταία μου φορά με την εθνική ομάδα”.

Όμως δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Νίκο Γκάλη, το ρεκόρ του οποίου έσπασε και έγινε δεύτερος σκόρερ στην ιστορία των Ευρωμπάσκετ: “ήταν ένας εξαιρετικός σκόρερ. Μεγάλωσα βλέποντάς τον να παίζει σε Ευρωμπάσκετ.”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σκάει το τρελό deal - Νέα δύναμη στη Super League

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags