Facebook Pixel "Τώρα ναι, γύρισα για τα καλά!"
| 2011-05-27 12:11:00

"Τώρα ναι, γύρισα για τα καλά!"

"Τώρα ναι, γύρισα για τα καλά!"

Ο Αλεξάνταρ Μάριτς (14π., 5ρ., 2κοψ.), παίκτης-κλειδί της πρώτης εφετινής νίκης του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού, εξηγεί στο  πως οι πράσινοι "αλωσαν" το ΣΕΦ και πλησίασαν στον τίτλο!
 

Αναλυτικά:

- Πως αισθάνεσαι που ουσιαστικά στο πρώτο εφετινό παιχνίδι με ουσιαστική συμμετοχή εναντίον του Ολυμπιακού, κατόρθωσες να κάνεις τη διαφορά και να βοηθήσεις την ομάδα σου να πετύχει την πρώτη και συνάμα πιο σημαντική νίκη της απέναντι στον μεγάλο της αντίπαλο;

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι χρειαζόμουν ένα τέτοιο παιχνίδι για να αισθανθώ καλύτερα, να νιώσω ότι πλέον τώρα επέστρεψα για τα καλά και να συνεχίσω να δουλεύω με μεγαλύτερο κουράγιο για να καλύψω το χαμένο έδαφος που προκάλεσε η αγωνιστική απραξία μου... Πέρα απ‘ αυτό, όμως, δεν στέκομαι στην δική μου εμφάνιση ή στην απόδοση κάποιου άλλου συμπαίκτη μου, όπως για παράδειγμα ο Διαμαντίδης που σχεδόν σε κάθε ματς είναι παντού και κάνει τα πάντα... Ήταν μία ομαδική προσπάθεια που μας βοήθησε να κάνουμε το πρώτο βήμα προς τον τίτλο, να διώξουμε από πάνω μας το βάρος των τριών προηγούμενων ηττών και πλέον να συγκεντρωθούμε ακόμη περισσότερο...».

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο gazzetta.gr 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags