Facebook Pixel Μετά το φτύσιμο, του έστησαν και καρτέρι!
| 2011-05-27 14:15:00

Μετά το φτύσιμο, του έστησαν και καρτέρι!

Μετά το φτύσιμο, του έστησαν και καρτέρι!

Δεν ήταν μόνο οι ροχάλες των οπαδών του Ολυμπιακού κατά του Θοδωρή Παπαλουκά. Οι οργισμένοι φίλαθλοι έστησαν και καρτέρι στον αρχηγό έξω από το ΣΕΦ μετά την ήττα από τον ΠΑΟ!

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς βρέθηκε στο στόχαστρο των οπαδών του Ολυμπιακού μετά το ματς και εν τέλει ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων" φυγαδεύτηκε, για να μην προκύψει ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν έμειναν στο φραστικό επεισόδιο (που, σύμφωνα με πληροφορίες, περιελάμβανε και φτύσιμο!) και δημιουργήθηκε αμέσως μετά το παιχνίδι και σας γράψαμε από χθες το βράδυ. 

Η ήττα φέρνει γκρίνια και ένταση κι αυτή τη φορά η κατάσταση κόντεψε να ξεφύγει από κάθε έλεγχο στο ΣΕΦ. Γιατί ο Παπαλουκάς απάντησε στους οργισμένους οπαδούς κι αυτοί αποφάσισαν να τον περιμένουν να βγει από τα αποδυτήρια.

Εγινε χαμός έξω από το γήπεδο, οι πιο ψύχραιμοι προσπαθούσαν να συγκρατήσουν τους υπόλοιπους και απαιτούσαν δημόσια συγνώμη από τον αρχηγό του Ολυμπιακού. Είχαν "πιάσει" πόστο σε όλες τις πιθανές εξόδου του γηπέδου και περίμεναν με άγριες διαθέσεις, προκειμένου να ζητήσουν εξηγήσεις από τον Παπαλουκά!

Τελικά δεν δημιουργήθηκε κάτι περισσότερο, αλλά για ακόμα μια φορά η κατάσταση είναι οριακή στον Ολυμπιακό και στις σχέσεις των οπαδών με τους πρωτοκλασσάτους παίκτες. Ομως κάποιοι φώναζαν δυνατά για να ακουστούν και έλεγαν πως θα υπάρξει και συνέχεια...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags