Facebook Pixel Η αντίδραση Αγγελόπουλου για Παναθηναϊκό!
| 2015-09-22 20:57:00

Η αντίδραση Αγγελόπουλου για Παναθηναϊκό!

Η αντίδραση Αγγελόπουλου για Παναθηναϊκό!

Πώς σχολίασε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος τη συγγνώμη που ακούστηκε από την πλευρά του Παναθηναϊκού;

«Η συγγνώμη από πλευράς Παναθηναϊκού σίγουρα είναι σημαντική. Όπως διατυπώθηκε και από όποιον κι αν διαβάστηκε. Ο άνθρωπος αυτός τους εκπροσωπεί. Μακάρι να μην γινόταν αυτά . Πρέπει, όμως, να θυμόμαστε τι έχει γίνει και απλά να μην τα συνεχίσουμε. Όχι να τα ξεχάσουμε. Υπάρχουν κάποιες αποφάσεις που δεν έχουν οριστικοποιηθεί. Ο Παναθηναϊκός σήμερα έχει δείξει καλή διάθεση».

Για τον φετινό Ολυμπιακό σχολίασε: «Θα είναι μια ομάδα ακόμα πιο δυνατή. Έχουμε καλύτερο υλικό και στη θέση πέντε και στα γκαρντ. Υπάρχουν καλοί παίκτες, συνεχίζει ο βασικός κορμός. Σε μια σεζόν με τόσα ματς ευρωλίγκας και πρωταθλήματος, όσο μεγαλύτερο είναι το ρόστερ τόσο καλύτερα».

Για την παρουσία που περιμένει από τον Παναθηναϊκό είπε: «Ήταν η μοναδική χρονιά πέρυσι που το σκορ ήταν 5-0. Δεν συμβαίνει συχνά. Ο Παναθηναϊκός φέτος θα είναι πιο δυνατός από πέρυσι. Μου αρέσουν τα ντέρμπι νωρίς. Υπάρχουν δικαιολογίες, είμαι ανέτοιμος. Είναι καλύτερο να βλέπεις την ομάδα σε ένα ντέρμπι και όταν είναι ανέτοιμη. Ας τις δούμε έτοιμες τον Μάιο. Είναι ωραίο κι αυτό , ανεβάζει το ενδιαφέρον του κόσμου. Θα δοκιμαστούν και συστήματα που θα βγουν χρήσιμα στα ματς της ευρωλίγκας».

Όσο για την αύξηση στην προσέλευση του κόσμου, που ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ, ανέφερε: «Στον Ολυμπιακό υπάρχει σημαντική αύξηση στα εισιτήρια διαρκείας. Ελπίζω ο κόσμος που έρχεται στην Ευρωλίγκα να έρχεται και στο πρωτάθλημα, όπου υπάρχει περισσότερο θέαμα. Είναι πιο χαλαρά, χωρίς το άγχος της νίκης».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags