Facebook Pixel Βούιξε η Θεσσαλονίκη: Φέρνει παικταρά ο ΠΑΟΚ!
| 2015-09-27 13:40:00

Βούιξε η Θεσσαλονίκη: Φέρνει παικταρά ο ΠΑΟΚ!

Βούιξε η Θεσσαλονίκη: Φέρνει παικταρά ο ΠΑΟΚ!

ΚΟΝΤΑ σε μία πολύ σημαντική μεταγραφή βρίσκεται ο Δικέφαλος - Έκτακτη ενημέρωση!

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν βάλει σκοπό φέτος, που το επίπεδο του πρωταθλήματος έχει ανέβει, να δημιουργήσουν μία ομάδα που να είναι πολύ ανταγωνιστική.

Που θα μπαίνει στο γήπεδο και θα έχει αυξημένες πιθανότητες να χτυπήσει τη νίκη, δεδομένου ότι θα της το επιτρέπει το ρόστερ της.

Για αυτό και ετοιμάζονται να υπογράψουν συμβόλαιο με έναν πολύ καλό αθλητή, που θα δώσει στην ομάδα και τον προπονητή της την ευκαιρία να έχει έναν πολύ καλό βασικό παίκτη, με ποιότητα και προσωπικότητα.

Ο λόγος γίνεται για τον Ρόμπερτ Ντόζιερ, που οι πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη τον θέλουν μία ανάσα από την επιστροφή του στον Δικέφαλο!

Ο Αμερικανός άσος φαίνεται ότι έχει συμφωνήσει σε όλα για να επιστρέψει στην ομάδα και με αυτόν να ολοκληρωθεί το ρόστερ για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Για όσους δεν τον θυμούνται, ο Ντόζιερ είχε παίξει στον ΠΑΟΚ και τη σεζόν 2010-11, όταν οι Θεσσαλονικείς βρέθηκαν στην τρίτη θέση στην τελική κατάταξη...

Η επιστροφή του στην ομάδα είναι πολύ κοντά και ο Σούλης Μαρκόπουλος θα έχει στα χέρια του μία πρώτη τάξης λύση για την πεντάδα...

** KΛΙΚ ΚΙ ΕΔΩ: Κάποιος να "μαζέψει" τον γιο του Σαββίδη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags