Facebook Pixel Έξω φρενών ο Μαρκόπουλος...
| 2015-10-17 22:00:00

Έξω φρενών ο Μαρκόπουλος...

Έξω φρενών ο Μαρκόπουλος...

"Σκασμένος" ήταν ο Σούλης Μαρκόπουλος από την ήττα του ΠΑΟΚ από την Κηφισιά στην Πυλαία, την οποία χαρακτήρισε "ταπεινωτική"...

Αρχικά, ο Έλληνας προπονητής δήλωσε: «Μπράβο στην Κηφισιά, άξιζε την νίκη. Ηταν μια ταπεινωτική ήττα που δεν αρμόζει στο όνομα του ΠΑΟΚ. Είπα στους παίκτες πως αν χαλαρώσουν αμυντικά, θα είναι δύσκολο ματς. Οταν δέχεσαι 44 πόντους στο πρώτο ημίχρονο, σημαίνει πως δεν είσαι συγκεντρωμένος.

Σε όλα τα σημεία δεν παίξαμε άμυνα. Οταν δεν παίζεις άμυνα, έχεις άγχος επιθετικά και δεν έχεις καθαρό μυαλό. Και μετά προσπαθείς να μπεις στο ματς ανορθόδοξα. Εχουμε δύσκολο πρόγραμμα, είναι πρόβλημα για εμάς η ψυχολογία που έχουν οι παίκτες. Είχαν μεγάλη ατονία σε άμυνα και επίθεση. Δεν μπορείς να έχεις μηδέν φάουλ και να αφήνεις να κάνεις ντράιβ. Πρέπει να είσαι χαμένος στο γήπεδο…».

Για το ότι ο Μαυροειδής δεν πέτυχε πολλούς πόντους αλλά ο ΠΑΟΚ έχασε: «Ο Μαυροειδής έχασε 3-4 λέι απ. Αν τα έβαζε, θα είχε 14 πόντους. Οταν έχεις διαφορά 12 πόντων, δεν μπορείς να την χάνεις. Κάναμε χαζά φάουλ και κάναμε τέσσερα λάθη στις πρώτες επιθέσεις».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags