Facebook Pixel Έξαλλος με την διαιτησία ο Σπανούλης!
| 2011-05-30 00:28:00

Έξαλλος με την διαιτησία ο Σπανούλης!

Έξαλλος με την διαιτησία ο Σπανούλης!

Ο Βασίλης Σπανούλης μετά την ήττα του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ μίλησε για λάθη της διαιτησίας υπέρ του Παναθηναϊκού και ζήτησε να υπάρχουν ίδια κριτήρια και για τις δύο ομάδες.
 

Ο γκαρντ των «ερυθρολεύκων» και πρώην άσος του «τριφυλλιού», βρέθηκε στην συνέντευξη Τύπου και όντας εκνευρισμένος μίλησε για την διαιτησία και ζήτησε ανάλογα σφυρίγματα υπέρ του γηπεδούχου και στο ΣΕΦ.

«Είμαστε κι εμείς παίκτες και δεν μπορεί σε ένα τέτοιο ματς που κρίνεται στις λεπτομέρειες, με τόσους καλούς δημιουργούς που έχουμε να σουτάρουμε εμείς 9 και ο Παναθηναϊκός 31 βολές. Εκνευριστήκαμε και ο Παναθηναϊκός σκόραρε. Εύχομαι στο ματς στο ΣΕΦ να πάρουμε κι εμείς τα φάουλ που παίρνει ο Παναθηναϊκός. Πρέπει να υπάρχουν τα ίδια κριτήρια για τις δύο ομάδες. Οι παίκτες μας φοβούνται να παίξουν άμυνα, ενώ ο Παναθηναϊκός παίζει ξύλο», τόνισε.

«Ήταν ένα ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, όπως όλα τα υπόλοιπα. Στα πρώτα 20 λεπτά ήμασταν πάρα πολύ καλοί και συγκεντρωμένοι. Ήρθαμε για να νικήσουμε, ξέραμε πως η τρίτη περίοδος είναι η καλύτερη του Παναθηναϊκού όλη τη χρονιά. Σε κάποια σημεία δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, ίσως παρασυρθήκαμε από την άμυνα του Παναθηναϊκού. Θα παλέψουμε για να μειώσουμε και να ξανάρθουμε εδώ πέρα», πρόσθεσε.

Όσο για το επεισόδιο με τον Κώστα Τσαρτσαρή, είπε: «Στη φάση του Τσαρτσαρή ίσως να μην αντέδρασε και τόσο σωστά. Ήταν μία κακή στιγμή. Δεν έχω κάτι με τον Κώστα. Είμαστε φίλοι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags