Facebook Pixel «Δεν βρίσκω λόγο να μιλήσω για την διαιτησία»
| 2011-05-30 00:56:00

«Δεν βρίσκω λόγο να μιλήσω για την διαιτησία»

«Δεν βρίσκω λόγο να μιλήσω για την διαιτησία»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ απέφυγε να μιλήσει για την διαιτησία, λέγοντας πως λάθη έγιναν τόσο στο Ελληνικό όσο και στο ΣΕΦ, αλλά αυτός είπε τίποτα…
 

Αναλυτικά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε:

«Πιστεύω ότι όλοι καταλαβαίνουν πως πρόκειται για δύο διαφορετικά ημίχρονα. Υποπέσαμε σε κάποια λάθη χωρίς κανένα λόγο.

Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός θα αλλάξει τον τρόπο που αμύνεται. Περιμέναμε να παίξει ζώνη και ήμασταν έτοιμοι για αυτό.

Αλλά ακόμα και αν είσαι προετοιμασμένος για τα πάντα, αν είσαι νευρικός κάνεις λάθη. Και αυτό είπα στους παίκτες στην διάρκεια της ανάπαυλας.

Τους είπα ότι θα χρειαστώ πάνω από μισή ώρα να τους εξηγήσω τι λάθη έκαναν. Τους είπα πως όλα εξαρτιόνται από εμάς.

Και στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πολύ. Κάναμε λιγότερα λάθη. Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλή άμυνα, όπως και ο Ολυμπιακός που παίζει πολύ καλή άμυνα.

Παίξαμε πολύ καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και ίσως η διαφορά των δώδεκα πόντων δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα.

Το 2-0 είναι μεγάλο πλεονέκτημα, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει. Ο Ολυμπιακός διαθέτει την ποιότητα που χρειάζεται για να επανέλθει στο παιχνίδι.

Όλοι νιώθουν πίεση και δεν την έχει μόνο ο Ολυμπιακός για το τρίτο ματς. Και εμείς πάμε στο ΣΕΦ, σαν να είναι η τελευταία ευκαιρία για μας", τόνισε.

Όσον αφορά για την διαιτησία τόνισε ότι... "Δεν μίλησα για τίποτα όταν χάσαμε τρία ματς. Έκαναν λάθη και σήμερα, όπως έκαναν στο ΣΕΦ την Πέμπτη, όπως έκαναν στον τελικό του Κυπέλλου, ή στα δύο ματς του πρωταθλήματος.

Είναι αδύνατον η διαιτησία να είναι 100% σωστή. Όλοι μπορούν να βρουν λάθη τους. Δεν βρίσκω κανέναν λόγο να μιλήσω για την διαιτησία. Ο καλύτερος τρόπος είναι να μιλάς στο γήπεδο. Αυτό λέω πάντα στους παίκτες μου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags