Facebook Pixel Θανάσης: «Τα καλύτερα έρχονται…»
| 2015-10-20 21:19:00

Θανάσης: «Τα καλύτερα έρχονται…»

Θανάσης: «Τα καλύτερα έρχονται…»

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, σε δηλώσεις που παραχώρησε στον ΣΠΟΡ FM, τόνισε πως ο Παναθηναϊκός πέτυχε μία μεγάλη νίκη και πως τα καλύτερα έρχονται.

Αναλυτικά:

«Ηταν μια μεγάλη νίκη που κάνει όλους τους Παναθηναϊκούς και εμένα φυσικά χαρούμενους. Η ομάδα που λατρεύω πήρε μια σπουδαία νίκη. Ηταν μια ακόμη νίκη επί του μεγάλου μας αντιπάλου. Καθαρή, πανάξια και ωραία. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί μέσα σε λίγες ημέρες νικήσαμε δυο φορές τον Ολυμπιακό», τόνισε, αρχικά, ο κ. Γιαννακόπουλος και συνέχισε:

«Θέλω να συγχαρώ τους φίλους του Παναθηναϊκού για την άψογη συμπεριφορά που είχαν στο γήπεδο. Δεν έπεσε μέσα στον αγωνιστικό χώρο ούτε ένα κέρμα και ήταν όλοι τους υποδειγματικοί. Αυτό είναι κάτι που χαροποιεί διπλά. Θέλουμε τον κόσμο να είναι δίπλα στον Παναθηναϊκό και να έχει συμπεριφορά τέτοια, όπως αρμόζει στους Παναθηναϊκούς. Μόνο με φωνές και τίποτε περισσότερο. Και πάλι μπράβο σε κάθε φίλαθλο που ήρθε στο γήπεδο».

Οσο για τους στόχους και το μέλλον, ο εκ των διοικητικών ηγετών του «εξάστερου» ήταν ξεκάθαρος: «Τους στόχους τους ξέρουν όλοι. Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Ευρωπαϊκό. Παναθηναϊκός είμαστε, αλλά κοιτάξτε να δείτε. Φέτος, γίνεται μια νέα προσπάθεια με καλούς και νέους αθλητές και με έναν εξαιρετικό προπονητή. Ολοι σήμερα (σ.σ. χθες) ήταν καταπληκτικοί. Δεν θέλω να ξεχωρίσω κάποιον. Γι’ αυτά είναι καλύτερα να μιλάει ο προπονητής. Αυτός είναι ο άρχοντας της ομάδας. Είμαι, όμως, αισιόδοξος και θα με θυμηθείτε. Τα καλύτερα έρχονται…».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags