Facebook Pixel Οι συμβουλές του Φίλιππου στους οπαδούς του ΠΑΟ
| 2011-01-10 08:35:00

Οι συμβουλές του Φίλιππου στους οπαδούς του ΠΑΟ

Οι συμβουλές του Φίλιππου στους οπαδούς του ΠΑΟ

Φοβερός Φίλιππος Συρίγος στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία. Εγραψε σχόλιο για την επιστροφή Σπανούλη και επί της ουσίας συμβουλεύει τους οπαδούς του Παναθηναϊκού για την υποδοχή που πρέπει να του επιφυλάξουν.

Διαβάστε τι υποστηρίζει μεταξύ άλλων:

"Γι' αυτό θα έλεγα προς τον Παναθηναϊκό και τους οπαδούς ότι, εντάξει, αφού έτσι το αισθάνεστε, βγάλτε πράγματι τον χειρότερο εαυτό σας εναντίον ενός αθλητή που σας γύρισε την πλάτη και πήγε να υπηρετήσει τον αιώνιο αντίπαλό σας, αλλά προσέξτε μην τον χτυπήσετε - όχι μόνο αυτόν, αλλά και τους συμπαίκτες του.

Θα συμπλήρωνα, όμως, ότι, πριν του αλλάξετε τον αδόξαστο για την «προδοσία» που έκανε, πρέπει να αναγνωρίσετε εμπράκτως και τα όσα προσέφερε στον Παναθηναϊκό ως παίκτης του. Γι' αυτό λέω ότι ο Σπανούλης επιβάλλεται να γίνει δεκτός, κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, με ένα θερμό ευχαριστήριο χειροκρότημα για την τεράστια προσφορά του στον Παναθηναϊκό (ίσως μάλιστα και με την απονομή μιας σχετικής πλακέτας) και αμέσως μετά, αφού θα έχουν κλείσει οι λογαριασμοί με το παρελθόν, ας αρχίσει το πάρτι της εκδίκησης...

Μόνο με αυτό τον τρόπο ο Παναθηναϊκός θα σταθεί στο ύψος που του επιβάλλουν τα αμέτρητα Πρωταθλήματα που έχει κατακτήσει και οι 5 ευρωπαϊκοί του τίτλοι. «Ναι, μπαγάσα Σπανούλη, θα σου αλλάξουμε τα φώτα γιατί προτίμησες τους γάβρους, αλλά να ξέρεις ότι, επειδή εμείς έχουμε φτάσει πολύ ψηλά, δεν έχουμε και κανένα προβλημα να σε ευχαριστήσουμε για όσα έκανες για μας μέχρι τον περασμένο Ιούνιο!»

Αυτή, πράγματι, είναι μια λογική που θα τη σεβόμουν. Και ταυτόχρονα νομίζω ότι θα ανέβαζε σε άλλο επίπεδο τον Παναθηναϊκό, ενώ θα έφερνε σε ψυχολογικό αδιέξοδο τον ίδιο τον Σπανούλη. Γιατί, γιά σκεφτείτε πώς θα μπορούσε να αντιδράσει αν πρώτα αποθεωνόταν και μετά φορτωνόταν το σταυρό του μαρτυρίου;”.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags