Facebook Pixel "Σκεφτόμαστε αλλαγές"
Μπάσκετ
| 2015-10-24 20:31:00

"Σκεφτόμαστε αλλαγές"

"Σκεφτόμαστε αλλαγές"

Ευχαριστημένος για τη νίκη της ΑΕΚ επί των Τρικάλων στο κλειστό του ΟΑΚΑ και την σχετικά καλή εμφάνισή, αλλά δίχως πολλές λεπτομέρειες σε ό,τι αφορά στο μέλλον παικτών που είναι στον αέρα, όπως οι Γουόρεν και Ανοσίκε, ήταν ο Ντράγκαν Σάκοτα στην συνέντευξη Τύπου.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου και στα Τρίκαλα. Είχαμε σεβασμό για τον αντίπαλο μετά και την περσινή ήττα. Ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι. Υπήρχαν σημεία που θα μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα, όπως τα ριμπάουντ, όπου είχαμε 16 χαμένα, αλλά και τα 16 λάθη. Υπήρχε και υπάρχει ακόμη λίγο άγχος γιατί τα πράγματα συνεχίζουν να είναι δύσκολα, πρωτόγνωρα μπορώ να πω. Κρατάμε την εμφάνιση, που είναι καλύτερη από τις προηγούμενες. Ήταν μια σημαντική νίκη και συνεχίζουμε περιμένοντας το ευρωπαϊκό παιχνίδι», είπε για το ματς.

Για τις φήμες αντικατάστασης του Γουόρεν και του Ανοσίκε είπε: «Λέγαμε για κάποιες αλλαγές και ποτέ δεν είπαμε τα ονόματα. Είναι κάτι που συζητάμε, αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να απαντήσω. Ο παίκτης (σ.σ. Γουόρεν) δικαιούται να κάνει μια καλή εμφάνιση γιατί τον φέραμε σαν καλό παίκτη. Κι άλλα παιδιά δεν έπαιξαν όπως θα ήθελαν γιατί δεν ήμασταν όλοι μαζί. Θα κάνουμε ανάλυση αυτές τις μέρες και θα πούμε περισσότερα. Ο Ανοσίκε ήταν τραυματίας, γι’ αυτό δεν ήταν στη δωδεκάδα. Ακούγονται πολλά. Θέλουμε λίγη ηρεμία και θα αποφασίσουμε. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε, με τους γιατρούς και τις εξετάσεις», ανέφερε.

Όσο για τον γιο του, Ντούσαν, που ήταν στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό, o Σάκοτα είπε: «Είναι πολύ καλύτερα από ό,τι τη νύχτα. Η νύχτα ήταν κόλαση για μας, για την οικογένειά μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags