30/05/11 - 14:40

"Η συνταγή της επιτυχίας"

Ο πιο δαιμόνιος νομικός, που έχει συνδέσει το όνομά του με τις πιο χρυσές σελίδες στην ιστορία του ΠΑΟ και επανεμφανίστηκε χθες στο ΟΑΚΑ, εξήγησε γιατί οι "πράσινοι" είναι η κορυφαία ομάδα.

"Η συνταγή της επιτυχίας"
30.277views 0shares

Ο Τάκης Μπαλτάκος μίλησε στο ραδιόφωνο του "Sentra" και φέρνοντας ως παράδειγμα τα λόγια του μεγάλου Νίκου Γκάλη τόνισε γιατί ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερος από τον Ολυμπιακό και γιατί ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι "πολύ δύσκολο" να κατέβει από τον θρόνο του.

Παναθηναϊκός καρπούται τώρα το αποτέλεσμα της υπομονής που είχε στην κυριαρχία του Ολυμπιακού. Όταν είχε έρθει στην ομάδα ο Γκάλης μας είχε πει ότι δεν είναι εύκολο να πάρουμε το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό, παρόλο που είχαμε καλύτερη ομάδα, γιατί πρέπει Παναθηναϊκός να είναι καλός σε όλα και όχι μόνο στο γήπεδο.

Κι έφερε το παράδειγμα της Ρεάλ Μαδρίτης που τότε πρόσεχαν μέχρι και τις πετσέτες που έδιναν στους αθλητές να είναι οι καλύτερες. Έτσι και ο Παναθηναϊκός τώρα είναι ο πρωταθλητής σε όλα. Μέχρι και στην τελευταία λεπτομέρεια", τόνισε και πρόσθεσε:

"Είναι πάρα πολύ δύσκολο ο Ομπράντοβοτς να πέσει από τον θρόνο του. Γιατί ο Παναθηναϊκός έχει τον καλύτερο μαέστρο, αλλά και την καλύτερη ορχήστρα".

Επίσης, ο κ. Μπαλτάκος επεσήμανε ακόμη ένα απαραίτητο στοιχείο για τη συνταγή της επιτυχίας των "πράσινων". Αυτό είναι…

"Η οικογένεια Γιαννακόπουλου είναι το Α και το Ω στα διοικητικά και ο Ομπράντοβιτς είναι το Α και Ω στο αγωνιστικά. Αλλά σημαντικό ρόλο παίζει το γεγονός ότι έχει τον ίδιο γυμναστή, τον ίδιο φροντιστή, τον ίδιο μασέρ και τον ίδιο μάνατζερ 19 χρόνια! Αυτό είναι πάντα καλό. Και δεν είναι αστειάκι".

Όσο για τις διαμαρτυρίες του Ολυμπιακού για τη διαιτησία, είπε:

"Πάντα οι ηττημένοι μιλούν για τη διαιτησία. Δεν έπαιξε ρόλο η διαιτησία. Ο Παναθηναϊκός δεν θα έχανε για κανέναν λόγο χθες".

Τέλος, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μπει στην ΠΑΕ, λέγοντας: "Αν μου ζητηθεί να μπω στην ΠΑΕ, δεν θα αρνηθώ".

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ