Facebook Pixel Νοβίτσκι ή ΛεΜπρον;
| 2011-05-30 17:28:00

Νοβίτσκι ή ΛεΜπρον;

Νοβίτσκι ή ΛεΜπρον;

Ο Κρις Σέρινταν απαντά σε αυτό το ερώτημα, ενώ δίνει τη δική του πρόγνωση για τους τελικούς του ΝΒΑ!

Στο μυαλό μου έχω ολοκάθαρη μία ανάμνηση από τους τελικούς του 2006 μεταξύ του Ντάλας και του Μαϊάμι, ζευγάρι που θα αναγεννηθεί τις επόμενες δύο εβδομάδες ξεκινώντας από το βράδυ της Τρίτης, καθώς οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η ανάμνηση αυτή δεν είναι από τις σειρές αλλά από τα επακόλουθα.

Ο ιδιοκτήτης των Μάβερικς, Μαρκ Κούμπαν, του οποίου η συμπεριφορά σε αυτές τις σειρές θα μπορούσε να εκτιμηθεί μόνο από έναν άνθρωπο των σπηλαίων, μου έδωσε ένα ωραίο κομπλιμέντο τις ημέρες μετά τις σειρές. Έγραψε λοιπόν στην εισαγωγή του blog του, στο οποίο διοχετεύει το θυμό του κατά των αθλητικών δημοσιογράφων, πως όταν πήγαν για πρώτη φορά σε τελικούς εκνευρίστηκε καθώς οι δημοσιογράφοι δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους

Ας ξεχάσουμε για μια στιγμή ότι ο Κούμπαν δεν έχει την παραμικρή ιδέα για το τι σημαίνει η δουλειά ενός δημοσιογράφου και τι συμπεριλαμβάνει, γιατί δεν έχει υπάρξει ο ίδιος δημοσιογράφος. Πάντως από την πλευρά του, είδε ένα δωμάτιο γεμάτο με άντρες και γυναίκες με υπολογιστές, εκ των οποίων λίγοι έκαναν σωστά ερωτήματα και τους έβαλε όλους σε ένα μεγάλο γκρουπ τεμπέληδων.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags