Facebook Pixel «Ας πάει ο Διαμαντίδης στην Εθνική μέχρι τα 55, βολές θα βαράει…»
| 2011-05-30 17:35:00

«Ας πάει ο Διαμαντίδης στην Εθνική μέχρι τα 55, βολές θα βαράει…»

«Ας πάει ο Διαμαντίδης στην Εθνική μέχρι τα 55, βολές θα βαράει…»

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος γράφει για τον χθεσινό δεύτερο τελικό της Α1 ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, για την διαιτησία, αλλά και για την αποχώρηση του Μπουρούση από την Εθνική. Παράλληλα, προτείνει στον Διαμαντίδη να γυρίσει στην εθνική για να… ευχαριστήσει αυτούς που του δίνουν τους τίτλους.  
 

Και να θες να μην γράψεις για το μπάσκετ, δεν σε αφήνουν. Μάγκες τι γίνεται; Πως τα είδατε στο ΟΑΚΑ; Μα το παράξενο ποιο ήταν δηλαδή; Τι σας έκανε εντύπωση; Οι βολές, το "σπρώξιμο" του Παναθηναϊκού; Μα ελάτε τώρα, τόσα χρόνια, αυτό δε γίνεται;
Και ο Παναθηναϊκός, δεν είναι καμιά ομαδούλα της σειράς. Είναι "ποτισμένος" στους τίτλους και απλά, σε μια σεζόν που δεν είναι καλύτερος του Ολυμπιακού, παίρνει την βοήθεια που χρειάζεται.

Δεν θα καθίσω εδώ να αναφέρω για τους ρέφερι, το πολύ το κυρ Ελέησον το βαριέται και ο παπάς. Ούτε είναι ώρα, να απαριθμήσω τα λάθη που γίνονται στον Ολυμπιακό. Από πάνω μέχρι κάτω. Σήμερα, θα ευχηθώ απλά καλή επιτυχία στην εθνική, που θα πάει με σέντερ τον Βουγιούκα!

Γιατί καιρός ήταν, να καταλάβουν, ότι δε γίνεται να κοροϊδεύουν. Θα πείτε "κάποτε τα έκανε ο Ντέμης Νικολαΐδης, τώρα τα κάνει ο Μπουρούσης;". Όχι δεν είναι το ίδιο. Και από εδώ, από το RedPlanet.gr, να μάθετε ότι:

Ο Γιάννης το "δούλευε" στο μυαλό του μέρες τώρα. Απλά, ήρθε το καραγκιοζιλίκι της Κυριακής (αλλιώς δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω), που τον ανάγκασε να υπογράψει την απουσία του, από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν. Ο Μπουρούσης, είναι από τους κορυφαίους ψηλούς στην Ευρώπη, είτε αρέσει, είτε όχι. Ο χαρακτήρας του, όλα όσα βγάζει, ακόμη και οι στιγμές αυτοκαταστροφής, ταιριάζουν γάντι με τη φανέλα που φοράει. Μπορεί άλλοι να μην βγάζουν… Ολυμπιακίτιδα και να τους αναθεματίζετε από το πρωί ως το βράδυ, αλλά ο Γιάννης δεν είναι έτσι.

Και έχει πληρώσει κάμποσες φορές το ότι φέρεται ως Ολυμπιακός. Είναι ο πρωταθλητής στα πρόστιμα, έκατσε έναν μήνα έξω, έχει τους –και καλά- αντικειμενικούς να τον "θάβουν" και πολλές φορές, δεν βρίσκει το δίκιο του, ούτε στον κόσμο της ομάδας.

Είναι παικταράς και έχει μείνει ολομόναχος να παίζει για όλη τη φρόντ-λάιν. Και με ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΧΕΡΙ! Είναι κι αυτός ο σημαντικότερος λόγος, που δεν του επιτρέπει να πάει στην εθνική. Βέβαια, είναι άτομο που και "δόντια σφίγγει" και δεν… μασάει. Αλλά όχι να παίζουν με το ψωμί του και να κάνει τoν ήρωα!

Το έπραξε πέρυσι. Πήγε στην εθνική, αγωνίστηκε σπάσιμο και στο τέλος, έτρεχε και δεν έφτανε στον Ολυμπιακό. "Ευχαριστώ" δεν άκουσε από κάπου, όχι ότι το ζήτησε, αλλά δε γίνεται κάθε χρόνο στα πλέι-οφ, να τρώει και ξύλο, να βρίσκει και τον μπελά του.

Το ελληνικό μπάσκετ, θέλει να το… καθρεφτίζουν οι Σώμοι, οι Ψαριανοί (τα νέα φυντάνια) και όποιοι παλιοί, έχουν τη συνήθεια να αλλοιώνουν αποτελέσματα. Αυτή είναι η μοναδική αλήθεια… Και δεν ξέρω τι γράφουν άλλοι, πιο άπειροι και πιο… μακρινοί με το ρεπορτάζ.

Δεν με ενδιαφέρουν καν οι ακραίες τοποθετήσεις, που βγάζουν ακόμη και οπαδισμό. Μιλάμε για ένα παιχνίδι. Το οποίο όμως έχει και κανόνες, οι οποίοι δεν τηρούνται. Ειλικρινά, σέβομαι όλες τις απόψεις και δεν πρόκειται καν να μπω στην διαδικασία να συμφωνήσω ή να διαφωνήσω.

Δεν γράφω σε αυτή την στήλη για μπάσκετ και το ξέρετε. Μα σας καταλαβαίνω. Ακόμη και τον Περπερίδη καταλαβαίνω, που στις 3 τη νύχτα, μου έστειλε μήνυμα απαιτώντας τον Σπανούλη για αρχηγό του Ολυμπιακού. Κι εγώ αυτόν με τον Μπουρούση θα έβαζα! Αλλά δεν έχει σημασία.

Στον Ολυμπιακό αποφασίζουν οι Αγγελόπουλοι, "χτίζει" ο Ίβκοβιτς και αγωνίζονται αυτοί που έχουν επιλεγεί. Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε κάθε χρόνο, με την παρέμβαση κάθε φορά των ανθρώπων που παίρνουν υποσχέσεις και σφυρίχτρες. Που "σπρώχνονται" δίχως να αξίζουν. Που αποτελούν τη "μαύρη κηλίδα" στο άθλημα. Που δεν αφήνουν έναν αγώνα να παιχτεί στα ίσια…

Ο Μπουρούσης βαρέθηκε να είναι … πιόνι του σάπιου συστήματος. Μια χαρά θα είμαστε με τον Βουγιούκα και τον Καϊμακόγλου. Και η επιστροφή Τσαρτσαρή, είναι επιβεβλημένη. Ας βάλει ο Ζαβλανός και τους φίλους (ξέρει αυτός) να σφυρίζουν. Θα πάει καλά η Eθνική στην Λιθουανία.

Α, το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει ο Διαμαντίδης για να ευχαριστήσει όλους αυτούς που του δίνουν τίτλους, θα ήταν να παίζει ως τα 55 χρόνια του στην Eθνική. Βολές θα βαράει, θα το αντέξει…

 Τα ξαναλέμε σύντομα. Σάντσες ακούω και Σάντσες δε βλέπω, τι είναι αυτό το πράγμα…

Πηγή: Redplanet.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags