Facebook Pixel Το παίρνουν πάνω τους!
| 2011-05-31 13:10:00

Το παίρνουν πάνω τους!

Το παίρνουν πάνω τους!

Μπορεί οι Αγγελόπουλοι να μην έβγαλαν χθες ανακοίνωση για τη διαιτησία του 2ου τελικού στο ΟΑΚΑ, ωστόσο σήμερα πήγαν στην ΕΟΚ για να εκφράσουν τα παράπονά τους στον Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Τα αφεντικά του Ολυμπιακού βρέθηκαν σήμερα στα γραφεία της ΕΟΚ και είχαν συνάντηση με τον πρόεδρο, Γιώργο Βασιλακόπουλο, προκειμένου να του εκφράσουν τα παράπονά τους για την αντιμετώπιση του συλλόγου από τη διαιτησία. 

Μια κίνηση που δείχνει ότι το παίρνουν πάνω τους και είναι διατεθειμένοι να προστατέψουν τα συμφέροντα της ομάδας τους ενόψει του αυριανού αγώνα κόντρα στον "αιώνιο" αντίπαλο στο ΣΕΦ.

Εξάλλου, οι "ερυθρόλευκοι" απείχαν φέτος από όλες τις κληρώσεις διαιτητών στην ΚΕΔ, αφού οι προτάσεις που είχαν καταθέσει στην αρχή της σεζόν για ριζική αναδιάρθρωση της επιτροπής διαιτησίας δεν είχαν εισακουστεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Αγγελόπουλοι δεν έδωσαν τελικά το "παρών" στην κλήρωση των διαιτητών για τον αυριανό τρίτο τελικό, όπως αρχικά εκτιμήθηκε. Στην κλήρωση δεν ήταν παρόντες εκπρόσωποι των δύο ομάδων.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags