Facebook Pixel "Με ήθελε ο Ολυμπιακός, αλλά..."
Μπάσκετ
| 2015-11-23 23:11:00

"Με ήθελε ο Ολυμπιακός, αλλά..."

"Με ήθελε ο Ολυμπιακός, αλλά..."

Ποιος ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ Αμερικανός αποκάλυψε οτι το καλοκαίρι συζήτησε με τους ερυθρόλευκους, όμως δεν τα βρήκαν στο οικονομικό;

Ο λόγος για τον "δήμιο" του Παναθηναϊκού στο πρόσφατο ματς με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, Μάλκολμ Ντιλέινι, που σε δηλώσεις του στη NOVA αποκάλυψε το "φλερτ" του με τον Ολυμπιακό.

Είναι αλήθεια πως συζήτησες με τον Ολυμπιακό πριν τη Λοκομοτίβ;

«Ναι είναι αλήθεια, απλά τα πράγματα σε ότι αφορά το οικονομικό δεν ήρθαν όπως τα ήθελα. Προερχόμουν από μία καλή χρονιά, ήθελα να παίξω εκεί, ήταν μια καλή ομάδα και όταν είχα μιλήσει με τον προπονητή μου είχε φανεί ωραίος τύπος. Έγιναν διαπραγματεύσεις, απλά στο τέλος δεν συμφωνήσαμε. Δεν μετανιώνω πάντως για την επιλογή μου και φέτος δικαιώνομαι για αυτή. Πέρυσι μπορεί να παίξαμε στο Eurocup, αλλά φέτος αισθάνομαι δικαιωμένος. Ξεκινώντας η σεζόν ήταν σημαντικό να ξέρω ότι με ήθελε ο προπονητής μου. Το ίδιο συνέβαινε και στο Μόναχο με τον κόουτς Πέσιτς. Πέρυσι ήταν μια διαφορετική κατάσταση. Φέτος ο κόουτς με ήθελε στην ομάδα, είχε στο μυαλό του πως ήθελε να με χρησιμοποιήσει, με ήθελε και στο παρελθόν, γι’ αυτό πιστεύω ότι ο δεσμός μου με αυτόν είναι ισχυρότερος σε σχέση με τον προηγούμενο». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags