01/06/11 - 10:42

Αλλαγή πλεύσης...

Επειδή εμείς είμαστε που κάποιες φορές στεκόμαστε στον οπαδικό τύπο και τα πρωτοσέλιδα, ή τα σχόλια που πυροδοτούν βία, οφείλουμε να είμαστε δίκαιοι με όλους.

Αλλαγή πλεύσης...
52.777views 0shares

Αν κοιτάξει κανείς την πρώτη σελίδα του «Γαύρου» σήμερα, θα διαπιστώσει ότι οι τόνοι είναι χαμηλοί ενόψει του ντέρμπι στο ΣΕΦ. Κι όχι μόνο η αναφορά που γίνεται στον αγώνα εκεί, αλλά και στις εσωτερικές όσο και στην τελευταία σελίδα, αρθογράφοι και ρεπόρτερ (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) είναι πολύ μετριοπαθείς.

Δεν χρησιμοποιούν εμπρηστικές λέξεις οι κουβέντες, ζητούν από τον κόσμο να ακολουθήσει το παράδειγμα των προηγούμενων αγώνων, ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά. Δηλώνοντας φυσικά και την πίστη τους ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει τον Παναθηναϊκό και να φέρει τη σειρά στο 2-1.

Ελπίζουμε η αλλαγή πλεύσης να είναι μόνιμη και όχι παροδική. Πιθανώς να αντιλήφθηκαν οι άνθρωποι ότι μετά το δεύτερο τελικό και όσα ακολούθησαν (δικαίως ή αδίκως) τόσο με λόγια που ειπώθηκαν, αλλά και με πράξεις που έγιναν, το κλίμα ηλεκτρίστηκε πάρα πολύ κι έγινε εξαιρετικά επικίνδυνο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ