Facebook Pixel Αποχώρηση-έκπληξη από την ΑΕΚ!
Μπάσκετ
| 2015-11-27 01:50:00

Αποχώρηση-έκπληξη από την ΑΕΚ!

Αποχώρηση-έκπληξη από την ΑΕΚ!

Άλλον περιμέναμε να φύγει από την Ένωση και άλλος... φεύγει!

Και ενώ όλοι περίμεναν να παραμείνει στην ομάδα ο Κρις Ουόρεν και να αποχωρήσει ο Μάλκολμ Άρμστεντ, τελικώς ο πρώτος, όπως όλα δείχνουν, θα αποτελέσει παρελθόν. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κρις Ουόρεν θα αποχωρήσει από την ομάδα της “Ένωσης”, καθώς οι άνθρωποι της ΑΕΚ δείχνουν δυσσαρεστημένοι με τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, ενώ τη θέση του φαίνεται ότι θα πάρει ο Άρμστεντ παρά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει (θλάση).

Βέβαια, πρόκειται για μία κίνηση που εμπεριέχει αρκετό ρίσκο, καθώς τόσο ο Άρμστεντ όσο και ο Κούπερ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής αυτήν την στιγμή στην Ευρώπη (θα μπορούν να αγωνιστούν στον επόμενο γύρο αν προκριθούν οι “κιτρινόμαυροι”). Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα η ΑΕΚ να αγωνιστεί στις τελευταίες κρίσιμες τρεις αγωνιστικές με μοναδικούς πλέι μέικερ τους Κατσίβελη και Παπαντωνίου.

Παράλληλα, όμως, οι Κούπερ και Άρμστεντ δημιουργούν ένα πανίσχυρο δίδυμο στη θέση “1” για την ΑΕΚ, αρχικά στο Πρωτάθλημα και εν συνεχεία στην Ευρώπη. Μπορεί ο Άρμστεντ να ταλαιπωρείται από ελαφριά θλάση και να αναμένεται να χάσει το προσεχές ντέρμπι με τον Άρη (28/11), όμως από την επόμενη εβδομάδα (λογικά) θα βρίσκεται στη διάθεση του Ντράγκαν Σάκοτα.

Όλα πάντως θα φανούν σήμερα (27/11) και όλοι θα κριθούν στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Πηγή: enwsi.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags