Facebook Pixel Τρελάθηκε ο Λάσκαρης - Δείτε παικταρά που φέρνει!
| 2015-12-04 11:45:00

Τρελάθηκε ο Λάσκαρης - Δείτε παικταρά που φέρνει!

Τρελάθηκε ο Λάσκαρης - Δείτε παικταρά που φέρνει!

Ταράζει τα νερά στο ελληνικό μπάσκετ ο ιδιοκτήτης του Άρη! Είναι έτοιμος να φέρει στην Ελλάδα μεγάλο παίκτη, με πέρασμα από τον Παναθηναϊκό, για να απογειώσει την ομάδα!
 

Ο Άρης έχει ανέβει πολλά επίπεδα μετά την έλευση του Νίκου Λάσκαρη, ο οποίος έχει δημιουργήσει, προσφέροντας αρκετά χρήματα, μία άκρως ανταγωνιστική ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Φαίνεται, όμως, ότι οι βλέψεις του νέου αφεντικού των Κιτρίνων είναι για ακόμα μεγαλύτερα πράγματα και γι΄ αυτό ετοιμάζεται να προχωρήσει σε μία μεταγραφή ψηλού που όχι μόνο θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την ομάδα αλλά θα προκαλέσει και αίσθηση.

Ο λόγος για τον Εστεμπάν Μπατίστα, τον Ουρουγουανό σέντερ, που πέρυσι αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό. Ο Άρης έχει πολύ ψηλά στη λίστα του τον έμπειρο παίκτη και φέρεται να καταβάλει προσπάθειες για να τον φέρει στη Θεσσαλονίκη.

Αν τα καταφέρει, τότε θα πρόκειται για μια εξαιρετική κίνηση και για μία μεγάλη οικονομική υπέρβαση, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Εστεμπάν Μπατίστα ζητάει 50.000 ευρώ τον μήνα για να πάει στον Άρη. 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags