Facebook Pixel «Το 9-31 δεν είναι το ίδιο με το 9-24»
| 2011-06-02 00:27:00

«Το 9-31 δεν είναι το ίδιο με το 9-24»

«Το 9-31 δεν είναι το ίδιο με το 9-24»

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ρωτήθηκε για τις περισσότερες βολές σήμερα του Ολυμπιακού σε σχέση με τον Παναθηναϊκό και αφού εκνευρίστηκε λίγο, ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία σχέση αυτό το στοιχείο με όσα έγιναν στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής στο ΟΑΚΑ.
 

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και πολύ διαφορετικό από τα δύο πρώτα. Πολύ απλά, στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε κόντρα στην καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Δεν παίξαμε άσχημα αλλά δεν είχαμε καλή άμυνα, καλά ποσοστά στα τρίποντα και παίζαμε όπως ήθελε ο Παναθηναϊκός. Ευτυχώς είχαμε κάποιους παίκτες που δεν επηρεάστηκαν. Ο Πελεκάνος και ο Πρίντεζης μας βοήθησαν πολύ στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 3ο δεκάλεπτο δεχτήκαμε μόνο 10 πόντους. Πιστεύω ότι αυτή η μεγάλη νίκη ανήκει στην άμυνα μας. Κερδίσαμε δίκαια και θα προετοιμαστούμε για να κερδίσουμε και το άλλο παιχνίδι.».

Για τον Πρίντεζη:

«Είναι ένας παίκτης που μας έδωσε ενέργεια, τόσο στο κύπελλο, όσο και σήμερα. Ουσιαστικά η επικοινωνία που είχαμε αυτό τον καιρό τον βοήθησε να εξελιχθεί».

Για το γεγονός ότι τα φάουλ ήταν περισσότερα του Ολυμπιακού:

«Αυτή η ερώτηση δεν είναι σωστή προς εμένα. Εγώ είπα και επιμένω πως στο πρώτο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός κράτησε το σκορ με 18 βολές στο δεύτερο δεκάλεπτο.Πάλι το 9 – 31 που είχαμε την Κυριακή και 9 - 24 που ήταν σήμερα, δεν είναι το ίδιο…».

«Σίγουρα ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ καλή ομάδα. Είναι πρωταθλητής Ευρώπης. Στο πρώτο παιχνίδι είχαμε άγχος και σήμερα επίσης. Αλλά γυρίσαμε το παιχνίδι και δείξαμε πως είμαστε ομάδα και πρέπει να το δείξουμε και στη συνέχεια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags