Facebook Pixel Στενοχωρημένος ο Σούλης
| 2015-12-14 23:14:00

Στενοχωρημένος ο Σούλης

Στενοχωρημένος ο Σούλης

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, τόνισε ότι έχει μια καλή ομάδα, αλλά πρέπει να νικάει κιόλας σε παιχνίδια που εξελίσσονται όπως το σημερινό και υπογράμμισε πως κάτι πρέπει να αλλάξει...

Αρχικά είπε:
«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Είναι πολύ καλή ομάδα, έχει μέλλον και πολύ δρόμο ακόμα στην Ευρώπη. Θέλαμε σήμερα να σταματήσουμε κάποια βασικά στοιχεία του αντιπάλου και το καταφέραμε για μεγάλο διάστημα. Όταν σταμάτησε τα τρίποντα ο Παναθηναϊκός περάσαμε μπροστά και κρατήσαμε το προβάδισμα μέχρι το τέλος. Στις τελευταίες 8-10 επιθέσεις δεν βρήκαμε καλάθι, ενώ χάσαμε και βολές, για αυτό ο Παναθηναϊκός νίκησε ένα παιχνίδι που χάθηκε στις λεπτομέρειες. Είμαστε καλή ομάδα, αλλά πρέπει να νικάμε, όχι να το λέμε. Κάτι συμβαίνει, κάτι πρέπει να αλλάξει, για να έχουμε καλύτερη συνέχεια».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν πέτυχε εντός παιδιάς καλάθι στο τελευταίο τρίλεπτο:
«Ό,τι και να πεις, έτσι παίξαμε. Ο παίκτης σκέφτεται πόσο δυνατός αισθάνεται και πόσο έτοιμος να πάρει αυτό που του δίνει. Μας έβγαλαν δύο βήματα έξω από την επιθετική γραμμή μας, δεν περάσαμε την μπάλα και δεν εκμεταλλευτήκαμε το Σχορτσανίτη, είναι πολλά θέματα, ενώ στην τελευταία επίθεση του Παναθηναϊκού χάσαμε δύο αμυντικά ριμπάουντ».

Για το αν έχει «κλείσει η ψαλίδα» με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό:
«Υπάρχουν ομάδες που έχουν δυναμώσει περισσότερο από εμάς κι έχουν πλησιάσει περισσότερο σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Επίσης, οι δύο αυτές ομάδες βλέπουν διαφορετικά το πρωτάθλημα από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags