Facebook Pixel "Δεν το χάνουμε με τίποτα"
| 2011-06-04 08:35:00

"Δεν το χάνουμε με τίποτα"

"Δεν το χάνουμε με τίποτα"

Απόλυτα σίγουρος ο Νίκολας για νίκη επί του Ολυμπιακού και πρωτάθλημα μέσα στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην "Πράσινη":

«Είναι η μεγάλη μας ευκαιρία για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και δεν πρόκειται να την αφήσουμε να πάει χαμένη. Αυτό που περιμένουμε από το αυριανό ματς είναι να πάρουμε τη νίκη και μαζί το πρωτάθλημα. Αυτό θέλουμε και αυτό είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε».

Για το παιχνίδι του ΣΕΦ:

«Στο προηγούμενο ματς όλα κρίθηκαν στο τελευταίο πεντάλεπτο. Αν δεν κάναμε όλα αυτά τα λάθη στο τέλος, τότε τα πράγματα θα ήταν τελείως διαφορετικά. Εμείς ήμασταν καλύτεροι σε όλη την αναμέτρηση. Δεν πρόκειται να αλλάξουμε τίποτα στο παιχνίδι μας. Όλα λειτουργούν πολύ καλά. Η κούραση ίσως να μας επηρέασε στο ματς του Πειραιά και να κάναμε όλα αυτά τα λάθη στο τέλος, αλλά σίγουρα δεν έχουμε να αλλάξουμε τίποτα. Και μαζί με τη βοήθεια του κόσμου μας, θα βγάλουμε ακόμα περισσότερη ενέργεια την Κυριακή και όλοι μαζί θα φτάσουμε στη νίκη».

Για τον κόσμο:

«Θέλουμε η ατμόσφαιρα που θα επικρατεί αύριο στο ΟΑΚΑ να είναι όπως αυτή με την Μπαρτσελόνα. Να δούμε ένα γήπεδο γεμάτο, με τους φίλους μας να φωνάζουν συνέχεια, να χειροκροτούν και να τραγουδούν. Δεν πρέπει να γίνει το παραμικρό. Οι φίλοι μας να μην ασχοληθούν με τον Ολυμπιακό. Μόνο να βοηθούν εμάς. Να φωνάζουν υπέρ μας και να μας σπρώχνουν στη νίκη. Δεν θα πρέπει να πέσει το παραμικρό στο γήπεδο. Αν γίνει το παραμικρό, μόνο εμάς θα βλάψει, κανέναν άλλον. Ο κόσμος μας ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει, πως πρέπει να μας βοηθήσει. Το έχει ξανακάνει και θα το κάνει και αυτή τη φορά».

Για το σκοράρισμα:

«Είναι θέμα ψυχολογίας. Όχι ότι αν χάσω το πρώτο σουτ θα έχω πρόβλημα στην συνέχεια, αλλά αν το πρώτο μπει τότε θα μπουν και τα επόμενα. Ειδικά σε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ, η ψυχολογία μου θα είναι πολύ καλύτερη. Είναι μεγάλο θέμα σε τέτοια παιχνίδια να βγαίνουν μπροστά κάποιοι παίκτες. Και εγώ θέλω να βγω μπροστά. Θέλω να βοηθήσω όσο το δυνατό περισσότερο για να πάρουμε ακόμη ένα πρωτάθλημα».

Για τον Ολυμπιακό:

«Ξέρουμε πολύ καλά τον Ολυμπιακό και μας ξέρει και αυτός. Ούτε εμείς θα έχουμε εκπλήξεις στο παιχνίδι μας, αλλά ούτε και ο Ολυμπιακός νομίζω. Ξέρουμε πολύ καλά πως πρέπει να προετοιμαστούμε. Δεν έχουμε να αλλάξουμε τίποτα, ούτε στον τρόπο προετοιμασίας μας αλλά ούτε και στο παιχνίδι μας. Όλα τα μεταξύ μας ματς κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Εμείς είμαστε έτοιμοι για μάχη και νιώθουμε πολύ αισιόδοξοι. Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα και θα πρέπει να δώσουμε τα πάντα για τη νίκη».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags