Facebook Pixel Ούτε ο "Ζοτς" δεν το πιστεύει!
| 2011-06-04 15:03:00

Ούτε ο "Ζοτς" δεν το πιστεύει!

Ούτε ο "Ζοτς" δεν το πιστεύει!

Ο Ομπράντοβιτς μίλησε για την "ιδανική κατάσταση" που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός να είναι πρωταθλητής Ευρώπης και να υποδέχεται τον Ολυμπιακό με νίκες 2-1 στο "καυτό" ΟΑΚΑ για να πάρει το πρωτάθλημα.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, για την προσεχή εντός έδρας αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους», τόνισε:

«Είμαστε πραγματικά πολύ ευχαριστημένοι με τη κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Έχουμε μπροστά μας τον τέταρτο τελικό στο γήπεδό μας και με πλεονέκτημα 2-1 απέναντι στον Ολυμπιακό.

Έχουμε έναν αγώνα μπροστά στον δικό μας κόσμο, που πολύ πιθανό –και ελπίζουμε- να είναι ο τελευταίος της χρονιάς. Θέλουμε ο κόσμος να έρθει εδώ, στο ΟΑΚΑ, να ευχαριστηθεί το παιχνίδι και να μας βοηθήσει.

Χωρίς αμφιβολία τους χρειαζόμαστε κοντά μας και ξέρουμε ότι θα είναι κοντά μας όπως σε όλα τα μεγάλα παιχνίδια όλα αυτά τα χρόνια.

Θέλουμε όλη η Ευρώπη να δει ένα μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες και ελπίζω στο τέλος να γιορτάσουμε και τον τίτλο. Δεν είναι κάτι εύκολο.

Κανένας αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν ήταν εύκολος φέτος. Ούτε για εμάς, ούτε γι’ αυτούς. Οπότε περιμένουμε ένα δύσκολο και δυνατό παιχνίδι.

Είναι όμως κάτι που μας αρέσει, γιατί αυτή η σημαντική αναμέτρηση γίνεται εδώ, στο ΟΑΚΑ.

Αν πριν την έναρξη της χρονιάς, κάποιος μας έλεγε ότι στις 5 Ιουνίου θα έχουμε τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας, έχοντας ήδη 2-1 σε βάρος του Ολυμπιακού, έχοντας ήδη ένα μήνα νωρίτερα κατακτήσει τον τίτλο της Ευρωλίγκας, θα απαντούσαμε ότι θα ήταν εκπληκτικό.

Αυτό βιώνουμε λοιπόν τώρα. Πρέπει να το έχουμε αυτό στο μυαλό μας, όπως και ο κόσμος μας. Είμαστε σε μια ιδανική κατάσταση και πρέπει να το καταλάβουμε, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι έχουμε μια δύσκολη αποστολή να φέρουμε σε πέρας αύριο».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags