Facebook Pixel Απαράδεκτος Ραντούλιτσα - Την «έπεσε» στον μικρό!
| 2016-01-26 11:30:00

Απαράδεκτος Ραντούλιτσα - Την «έπεσε» στον μικρό!

Απαράδεκτος Ραντούλιτσα - Την «έπεσε» στον μικρό!

Ξέφυγε τελείως ο σέντερ του Παναθηναϊκού και τα έχωσε άγρια σε νεαρό του Ολυμπιακού, χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος. Δείτε το απίστευτο σκηνικό που κατέγραψαν οι κάμερες! 

Είναι γεγονός ότι ο Ραντούλιτσα βγάζει πολλά νεύρα στα τελευταία παιχνίδια του Παναθηναϊκού, μιας και δεν αποδίδει όπως θα ήθελε στο παρκέ.

Ωστόσο, στο χθεσινό ντέρμπι του ΣΕΦ, όταν η διαφορά από τον Ολυμπιακό είχε μεγαλώσει, ο σέντερ του Τριφυλλιού ξέφυγε τελείως σε μία ομολογουμένως ανύποπτη φάση.

Προς το τέλος της δεύτερης περιόδου, ο άσος του Παναθηναϊκού πέτυχε ένα καλάθι από μέση απόσταση, μπροστά από τον Αγραβάνη, ο οποίος μετά το σουτ φαίνεται ότι τον σπρώχνει με το ένα χέρι.

Προφανώς πρόκειται για φάουλ του νεαρού παίκτη των Ερυθρολεύκων που δεν είδαν οι διαιτητές, ωστόσο το γεγονός αυτό εξόργισε τον παίκτη του Τριφυλλιού που τα έβαλε με τον αντίπαλό του.

Όπως έπιασαν οι κάμερες, ο Ραντούλιτσα "στόλισε" για τα καλά τον μικρό του Ολυμπιακού από κοντινή απόσταση, ενώ στη συνέχεια του αγώνα τα έβαλε και με τους διαιτητές.

Το "πέσιμο" του Ραντούλιτσα στον Αγραβάνη δεν έγινε αντιληπτό από τους ρέφερι, ενώ ο νεαρός άσος του Ολυμπιακού προς τιμήν του δεν αντέδρασε στα "γαλλικά " του σέντερ του Τριφυλλιού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags