Facebook Pixel Αυτούς "φοβάται" ο Λάσο από τον Ολυμπιακό!
| 2016-01-27 17:57:00

Αυτούς "φοβάται" ο Λάσο από τον Ολυμπιακό!

Αυτούς "φοβάται" ο Λάσο από τον Ολυμπιακό!

Δείτε τι δήλωσε ο κόουτς της Ρεάλ...

Ο Ισπανός προπονητής στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου για την αυριανή αναμέτρηση στη Μαδρίτη μεταξύ Ρεάλ και Ολυμπιακού μίλησε για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του Σφαιρόπουλου αλλά και για τους πιο επικίνδυνους παίκτες των “ερυθρολεύκων”:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό ντέρμπι απέναντι σε μια ομάδα με χαρακτήρα και έναν παίκτη σαν τον Σπανούλη, πάνω στον οποίο στηρίζεται όλο το σύστημα του Ολυμπιακού. Είναι ένας παίκτης-κλειδί, ικανός να κρίνει παιχνίδια. Όμως υπάρχουν και άλλοι ποιοτικοί παίκτες, όπως ο Μάντζαρης, ο Πρίντεζης, ο Χάκετ, ο Χάντερ, ο Μιλουτίνοφ. Ο Πρίντεζης είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, αν και στην Ισπανία δεν τα πήγε όσο καλά περίμεναν πολλοί. Είναι πολύ δύσκολο να τον περιορίσεις, γιατί παίζει πολύ καλά τόσο κοντά, όσο και μακριά από το καλάθι. Μαζί με τον Σπανούλη είναι τα βαρόμετρα της ομάδας».

«Ο Ολυμπιακός παίζει πολύ δυνατή άμυνα και οδηγεί τα παιχνίδια του σε χαμηλά σκορ. Εμείς θα πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί για να νικήσουμε. Αν δει κάποιος τον αγώνα με τη Ζαλγκίρις, που έχασε με διαφορά, μπορεί να παραπλανηθεί, γιατί ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με ξεκάθαρο χαρακτήρα, που ξέρει τι θέλει να κάνει στο γήπεδο», πρόσθεσε. 

Δείχνοντας με την τελευταία του ατάκα πόσο πολύ υπολογίζει τον Ολυμπιακό, αφού σίγουρα δυο κακές βραδιές δε ξεγράφουν κανένα από τη διεκδίκηση της πρόκρισης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags