Facebook Pixel "Είμαι εδώ για να δω πόσο… τρελοί είναι oι οπαδοί"!
Μπάσκετ
| 2016-01-27 18:45:00

"Είμαι εδώ για να δω πόσο… τρελοί είναι oι οπαδοί"!

"Είμαι εδώ για να δω πόσο… τρελοί είναι oι οπαδοί"!

Ο νεοαποκτηθείς Αμερικανός γκαρντ της ΑΕΚ, Τζέι Κόβαν Μπράουν, ξεκίνησε... δυναμικά, κάνοντας δηλώσεις για τον κόσμο της Ένωσης και την τρέλα τους!

Αναλυτικά, η πρώτη συνέντευξη του Αμερικανού γκαρντ:

-Τζέι, επιστροφή στην Ελλάδα μετά από δύο χρόνια για λογαριασμό της ΑΕΚ. Πώς αισθάνεσαι;
«Αισθάνομαι πολύ όμορφα, που επέστρεψα στην Ελλάδα για την ΑΕΚ. Γνωρίζω το πρωτάθλημα, διαθέτει πολύ δυνατές ομάδες. Πραγματικά απόλαυσα τις προηγούμενες περιόδους, που ήμουν εδώ και αυτό ευελπιστώ να κάνω και τώρα. Είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα για την ΑΕΚ. Γνωρίζω, ότι έχει μεγάλη ιστορία και βαριά φανέλα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και θέλω να το αποδείξω και στο γήπεδο».

-Τι εικόνα έχεις για το νέο σου προπονητή, Γιούρι Ζντοβτς;
«Δεν έχω μιλήσει με τον κόουτς Ζντοβτς. Έχω μάθει καλά λόγια από συμπαίκτες μου στην Τουρκία, είναι καλός προπονητής και θέλει να κερδίζει. Έτσι είμαι και εγώ».

-Ποια είναι τα δυνατά σου σημεία στο παιχνίδι;
«Μπορώ να κάνω τα πάντα. Ό,τι μου ζητήσει ο κόουτς για να κερδίσει η ομάδα. Μου αρέσει να είμαι σκόρερ, να δίνω ασίστ, να παίζω άμυνα. Γενικά μου αρέσει να διασκεδάζω στους αγώνες».

-Στους οπαδούς της ΑΕΚ τι θα ήθελες να πεις;
«Είμαι εδώ για να δω πόσο… τρελοί είναι, όπως έχω ακούσει. Θα δώσω ό,τι έχω για την ομάδα για να τους «τρελάνω» περισσότερο και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags