Facebook Pixel Χέινς: “Αυτά θα δώσω στον ΠΑΟ”
| 2016-01-30 21:16:00

Χέινς: “Αυτά θα δώσω στον ΠΑΟ”

Χέινς: “Αυτά θα δώσω στον ΠΑΟ”

Ο Μαρκίζ Χέινς έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού.
 

Λίγο πριν πατήσει για πρώτη φορά το πόδι του στη χώρα μας, ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε για τη νέα σελίδα στην καριέρα του με τη φανέλα του “Τριφυλλιού”.

Ο Χέινζ τόνισε πως είναι ενθουσιασμένος για ευκαιρία να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό επιστρέφοντας παράλληλα στην Ευρωλίγκα. Επίσης, δήλωσε πως θα δώσει τα πάντα για τη νέα του ομάδα, την οποία θεωρεί πως είναι ικανός να βοηθήσει σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του νέου μεταγραφικού αποκτήματος των “πρασίνων”:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το γεγονός ότι θα αγωνιστώ στον Παναθηναϊκό και θα δώσω ό,τι έχω μέσα μου προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Γνωρίζω πολύ καλά πού έρχομαι. Από την πρώτη μέρα που βρέθηκα στην Ευρώπη έμαθα τι σημαίνει Παναθηναϊκός και ξέρω καλά την ιστορία του και τη δυναμική του. Επιστρέφω στην Ευρωλίγκα κι αυτό με ενθουσιάζει καθώς θα αγωνιστώ σε μια ομάδα τεράστιου μεγέθους και στο υψηλότερο επίπεδο. Θα δώσω τα πάντα προκειμένου να πετύχει ο Παναθηναϊκός τους στόχους του. Δε χρειάζεται να πηγαίνουμε μακριά τη σκέψη μας. Αυτή τη στιγμή θέλουμε να προκριθούμε στα πλέι οφ, πρέπει να παλέψουμε και θα παλέψω κι εγώ μαζί με τους συμπαίκτες μου. Πιστεύω στον εαυτό μου. Στον Παναθηναϊκό θα δώσω εμπειρία, ενέργεια, τη θέληση να κάνω καλύτερους τους συμπαίκτες μου, την επιθυμία μου να κάνω ό,τι ζητήσει ο προπονητής μου και την προθυμία μου να παίξω άμυνα. Μπορώ να προσφέρω πολλά, άλλωστε είχα μεγάλο ρόλο στη Σάσαρι και πιστεύω στον εαυτό μου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags