Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: 101-94 (ΤΕΛΙΚΟ)
| 2011-06-06 00:21:00

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: 101-94 (ΤΕΛΙΚΟ)

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: 101-94 (ΤΕΛΙΚΟ)

ΣΤΟ ΟΑΚΑ ο 4ος τελικός της Α1 μπάσκετ (22:00, ΝΕΤ), ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Τραυματίστηκε στο 1ο δεκάλεπτο ο Διαμαντίδης.

Θα εκμεταλλευτεί την έδρα του ο Παναθηναϊκός, ώστε να κάνει το 3-1 και να πανηγυρίσει στο "κάστρο" του το 32ο πρωτάθλημα της ιστορίας του; Ή ο Ολυμπιακός έχει τα αποθέματα να "απαντήσει" με break ισοφαρίζοντας σε 2-2, ώστε να φέρει τη σειρά σε 5ο και τελευταίο παιχνίδι στο ΣΕΦ, όπου θα διεκδικήσει το πρώτο του πρωτάθλημα από το 1997; Την απάντηση θα την γνωρίζουμε με το σφύριγμα της λήξης, λίγο πριν ή λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Στις τάξεις του Παναθηναϊκού, η ήττα της περασμένης Τετάρτης στο ΣΕΦ δημιούργησε προβληματισμό, καθώς οι πράσινοι βρέθηκαν σε θέση οδηγού, έτοιμοι να κάνουν το 3-0 και να ...σκουπίσουν τον τίτλο στο ΣΕΦ, ωστόσο στα κρίσιμα σημεία του ματς έδειξαν να χάνουν τη συγκέντρωσή τους. Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς ζήτησε από τους παίκτες του να παραδειγματιστούν από τα λάθη που οδήγησαν στην ήττα στον 3ο τελικό και να έχουν καθαρό μυαλό στη διάρκεια του ματς για να έρθει η νίκη και το πρωτάθλημα.

Στον Ολυμπιακό από την άλλη, η νίκη της Τετάρτης έφερε χαμόγελα και συγκρατημένη αισιοδοξία ενόψει του 4ου τελικού. Οι ερυθρόλευκοι έδειξαν το καλό αγωνιστικό τους πρόσωπο στον 3ο τελικό, μείωσαν σε 1-2 τη σειρά και κράτησαν ζωντανές τις ελπίδες τους για τον τίτλο. Απόψε καλούνται να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή, φέροντας τη σειρά στα ίσια (2-2) και από το απόλυτο αουτσάιντερ να γίνουν το μεγάλο φαβορί για το πρωτάθλημα.

Διαιτητές του 4ου τελικού ορίστηκαν οι Πηλοΐδης, Τανατζής, Καρακατσούνης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags