Facebook Pixel Παρηγοριά στον άρρωστο το μπασκετάκι
| 2011-06-06 01:13:00

Παρηγοριά στον άρρωστο το μπασκετάκι

Παρηγοριά στον άρρωστο το μπασκετάκι

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει την κατάκτηση του τίτλου στο μπάσκετ από τον Παναθηναϊκό

Ομολογώ ότι παρότι άσχετος είδα λίγο μπάσκετ και με πόνεσε η ήττα. Μια ακόμα εύστοχη βολή εκεί στο τέλος του κανονικού αγώνα κι ο Ολυμπιακός θα ήταν πρωταθλητής. Γιατί στο πέμπτο παιχνίδι στο ΣΕΦ, δεν νομίζω ότι θα γλίτωνε ο Παναθηναϊκός.

• Τέλος πάντων, έτσι όπως πάει το πράγμα, καθιερώθηκε αυτή η κατάσταση. Παίρνουμε εμείς κάθε χρόνο το πρωτάθλημα στο καλό άθλημα, αυτό που παίζεται με τα πόδια και παίρνουν αυτοί το πρωτάθλημα στο άλλο το άθλημα, που παίζεται με τα χέρια.

• Παρηγοριά στον άρρωστο είναι το μπάσκετ, δηλαδή, αλλά να έχουμε να λέμε. Κι εμείς σαν παρηγοριά το είχαμε στα πέτρινα χρόνια.

• Υπάρχει, πάντως, ένας άλφα συναγωνισμός. Εμείς έχουμε 13 πρωταθλήματα στα 15 χρόνια στο καλό άθλημα κι αυτοί 14 στο άθλημα με τα χέρια. Εμείς έχουμε εφτά σερί τη μία φορά και πέντε σερί την άλλη φορά κι αυτοί έχουν εννιά συνεχόμενα. Να ένα ακόμη κίνητρο για να συνεχιστεί η αυτοκρατορία στο ποδόσφαιρο.

• Είπαμε, εγώ δεν το κατέχω το άθλημα, ούτε για διαιτησίες και τέτοια μπορώ να γράψω. Αλλά κάποιος θα μπορούσε να πει, από ψυχολογικής πλευράς, ότι αφού δεν το πήραμε φέτος, δεν θα το πάρουμε ποτέ. Αν το δούμε, όμως, από αθλητικής πλευράς, νομίζω ότι ο Ολυμπιακός φέτος έκανε ένα τεράστιο βήμα και μείωσε τη διαφορά του από τον Παναθηναϊκό. Ίσως το επόμενο βήμα είναι να καλύψει εντελώς τη διαφορά.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags