Facebook Pixel Τίμησαν Διαμαντίδη στη Ρόδο
Μπάσκετ
| 2016-02-07 19:23:00

Τίμησαν Διαμαντίδη στη Ρόδο

Τίμησαν Διαμαντίδη στη Ρόδο

Για την πολύτιμη προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό τιμήθηκε ο Δημήτρης Διαμαντίδης από τον Κολοσσό της Ρόδου. 

Στην τελετή που έλαβε χώρα στο Βενετόκλειο, στην ανάπαυλα του αγώνα του Κολοσσού με τον Παναθηναϊκό, οι Ροδίτες έδωσαν αρκετές πλακέτες στον αρχηγό του “τριφυλλιού”, ο οποίος αποθεώθηκε και κατά την είσοδο του στο παρκέ 3’13’’ πριν το φινάλε του πρώτου δεκαλέπτου. Επίσης, ο αρχηγός του Κολοσσού, Γιάννης Γεωργαλλής έδωσε με τη σειρά του μια πλακέτα με τις υπογραφές όλων των παικτών του Κολοσσού.

Ο χορηγός και αντιπρόεδρος του Κολοσσού, Γιάννης Χατζηλαζάρου δήλωσε:Ο Δημήτρης Διαμαντίδης είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για το ελληνικό μπάσκετ αλλά και σε όλη την Ευρώπη., Με τον Πρωταθλητισμό που έκανε με την εθνική Ελλάδος, ενέπνευσε όλα τα παιδιά να ασχολούνται με το μπάσκετ κι αυτό πιστεύω ότι θα το θυμόμαστε και θα μείνει στην ιστορία”.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Ροδίων, Φώτης Χατζηδιάκος είπε: “Είπα στον Δημήτρη τις ευχές μου, να είναι δυνατός, να συνεχίσει, με το ήθος του, το χαρακτήρα του, αλλά και με την αθλητικό δεινότητά του, με την οποία προβάλει την Ελλάδα στο εξωτερικό. Για εμάς στη Ρόδο είναι κάτι ξεχωριστό η προβολή της Ελλάδας, γιατί είμαστε το κατ’ εξοχήν τουριστικό νησί και μέσα στην κρίση είναι πολύ σημαντική η προβολή της χώρας. Είχαμε την ελάχιστη υποχρέωση να βραβεύσουμε τον Διαμαντίδη, ο οποίος δίνει το παράδειγμα στα νέα παιδιά, με το ήθος και το χαρακτήρα που περνάει προς τα έξω”.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags