Facebook Pixel «Να φτιάξουμε τον Ολυμπιακό του 90’»
| 2011-06-06 02:52:00

«Να φτιάξουμε τον Ολυμπιακό του 90’»

«Να φτιάξουμε τον Ολυμπιακό του 90’»

Την υπόσχεσή του στον κόσμο του Ολυμπιακού, πως η ομάδα θα δουλέψει σκληρά και θα κατακτήσει το πρωτάθλημα του χρόνου έδωσε ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος επιθυμεί να δει τους Πειραιώτες να κάνουν το δικό τους σερί στις κούπες.
 

Ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε αρχικά στις δηλώσεις του: «Ακόμα ένα παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Παίζαμε απέναντι στον πρωταθλητή Ευρώπης, μία πολύ μεγάλη ομάδα και αν μου έλεγαν από την αρχή της σεζόν ότι με το σκορ θα ήταν στο 2-1 και πως θα σουτάραμε τέσσερις βολές στα τελευταία δευτερόλεπτα, θα ήμουν πάρα πολύ ικανοποιημένος. Δυστυχώς δύο πολύ έμπειροι παίκτες, έχασαν τις βολές και αυτό σε συνδυασμό με ένα χαμένο επιθετικό ριμπάουντ, έκρινε τον τελικό υπέρ του Παναθηναϊκού. Έχουμε παίξει επτά φορές φέτος με τον Παναθηναϊκό. Κερδίσαμε τις τέσσερις και χάσαμε τις τρεις. Όλοι οι αγώνες κρίθηκαν στις λεπτομέρειες».


Ο ‘Ελληνας πλέι μέικερ έδωσε συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του για την εμφάνιση και την προσπάθεια, ακόμη κι αν στο τέλος φάνηκε πως δεν ήταν αρκετή: «Παίξαμε σε μια κολασμένη ατμόσφαιρα. Σε μια πολύ εχθρική ατμόσφαιρα αλλά φτάσαμε το ματς στο τέλος. Τελικά δεν τα καταφέραμε. Ξέρω ότι 14 χρόνια είναι πάρα πολλά και ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει κουραστεί να λέει του χρόνου, του χρόνου, αλλά πιστεύω πως πρέπει να επενδύσουμε σε αυτήν την ομάδα και να κάνουμε το παν για να φτάσουμε στην κορυφή. Καταλαβαίνω τον κόσμο, καταλαβαίνω πως έχει χάσει την υπομονή του, αλλά εμείς θα πρέπει να επιστρέψουμε στην κορυφή. Πρέπει να πάρουμε το πρωτάθλημα. Θέλουμε να φτιάξουμε έναν Ολυμπιακό αντάξιο αυτού της δεκαετίας του ‘90.».

Για τα επεισόδια που ακόμη μία φορά στιγμάτισαν το ντέρμπι των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ: «Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι, αφού σας είπα πως η ατμόσφαιρα ήταν εχθρική».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags