Facebook Pixel "Θα σε σκοτώσω ρε πουτ..."!
| 2011-06-06 08:28:00

"Θα σε σκοτώσω ρε πουτ..."!

"Θα σε σκοτώσω ρε πουτ..."!

Καφρίλες και στις συζύγους των παικτών του ΠΑΟ! Απίστευτα σκηνικά ντροπής και αίσχους χθες στο ΟΑΚΑ από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Διαβάστε όλες τις αλητείες που δεν έπιασαν οι κάμερες.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν πάρει το πιο δύσκολο πρωτάθλημα της ιστορίας τους, πανηγυρίζουν το 6ο αστέρι και τον 9ο συνεχόμενο τίτλο, αλλά ο υπέροχος λαός, τους στερεί τη χαρά, δεν τους αφήνει να πανηγυρίσουν, προπηλακίζει τις γυναίκες τους(!!!) και τους αναγκάζει να κάνουν σπριντ για να προστατέψουν τους αντιπάλους τους! Καλώς ήρθατε στην Ελλάδα του 2011. Γνωστή και ως… σιφόνι του πλανήτη!

Ο 4ος τελικός ήταν πραγματική διαφήμιση για το μπάσκετ. Ήταν συγκλονιστικός και καθήλωσε –στην κυριολεξία- όλη την Ελλάδα, ακόμα και τους… σελέμπριτις που μέσω twitter αποθέωναν τον Φώτση, τον Μπατίστ και τον Σπανούλη, αδιαφορώντας για το Dancing with Stars. Σας φαίνεται αστείο, αλλά το μπάσκετ σήμερα κέρδισε πολύ κόσμο. Μέχρι το 0:59 τουλάχιστον, γιατί μετά έχασε και τους ήδη υπάρχοντες πιστούς οπαδούς του!

Όχι όμως. Εδώ είναι Ελλάδα! Εδώ είναι το σιφόνι του πλανήτη. Στο ευρωπαϊκό σιφόνι, που χύνεται στη Μεσόγειο! Αυτοί είμαστε και μάλιστα καμαρώνουμε.

Θα αναρωτηθείτε, και θα έχετε δίκιο, τι τον έχει πιάσει αυτόν τον μαλάκα και βρίζει βραδιάτικα. Μετά από 3 ώρες μπασκετικής πανδαισίας στο ΟΑΚΑ, μετά από τον ωραιότερο τελικό της δεκαετίας, μετά από έναν αγώνα στον οποίο το σκορ και τα συναισθήματα εναλλάσσονται με μορφή πολυβόλου, ΔΕΝ θα μιλήσουμε για μπάσκετ. ΔΕΝ θα μιλήσουμε για τα τρίποντα του Φώτση, την ψυχραιμία του Καλάθη και την αστοχία του Παπαλουκά.

Ο Φώτσης ΔΕΝ πανηγύρισε τα 6/6 τρίποντα και τη μεγαλύτερη εμφάνιση της καριέρας του. Ο Μπατίστ ΔΕΝ έπεσε ξαπλωμένος στο παρκέ με τον Νίκολας, όπως στον τελικό της Euroleague στη Βαρκελώνη. Ο Διαμαντίδης ΔΕΝ όρμηξε στην αγκαλιά του Ομπράντοβιτς. Οι παίκτες ΔΕΝ πανηγύρισαν το πρωτάθλημα που κατέκτησαν και έβαλε τον ιδανικό επίλογο μιας ονειρεμένης σεζόν.

Ξέρετε γιατί ΔΕΝ το έκαναν; Γιατί ο υπέροχος λαός τους, ο 6ος παίκτης τους ΔΕΝ τους άφησε. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού –προφανώς όχι όλοι, αλλά όχι και μια χούφτα, για πάψει αυτή η ηλίθια καραμέλα- είχαν αποφασίσει ότι οι ίδιοι έχουν μεγαλύτερο δικαίωμα στα πανηγύρια από τον Φώτση και τους φίλους τους.

Στο gazzetta έχουμε μάθει να λέμε την αλήθεια και να γράφουμε όσα βλέπουμε. Εμείς γράψαμε πρώτοι ότι ο Παναθηναϊκός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ, εμείς γράψαμε ότι αυτή η ομάδα του Παναθηναϊκού είναι ευλογία να τη βλέπεις ανεξαρτήτως οπαδικής προτίμησης. Εμείς λοιπόν, θα γράψουμε και τι έγινε σήμερα το βράδυ στο ΟΑΚΑ από τη στιγμή που ο Φώτσης έβαλε το 6ο συνεχόμενο τρίποντο και μετά στο 0:59 της παράτασης.

Απ’ ότι πληροφορηθήκαμε, η ΕΡΤ δεν έχει δείξει τίποτα απ’ όλα αυτά με ελάχιστες εξαιρέσεις, και αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που γράφτηκε αυτό το κείμενο. Να μάθει όλος ο κόσμος τι έγινε στο ΟΑΚΑ.

«Θα σε σκοτώσω ρε πουτάνα»

Οι κάφροι κάποια στιγμή αποφάσισαν ότι θέλουν να κάνουν ντου στο παρκέ. Και το έκαναν. Επειδή όμως γύρω από τα παρκέ ήταν παρατεταγμένα τα ΜΑΤ, οι κάφροι κατάλαβαν ότι δεν τους παίρνει για πολλούς τσαμπουκάδες και έτσι μπούκαραν στις θέσεις όπου καθόντουσαν οι σύζυγοι των παικτών του Παναθηναϊκού και κάπου εκεί… ξεκίνησε η παράνοια. Όταν δύο από τις συζύγους των παικτών της ομάδας (έχουμε διευθύνσεις και ονόματα, αλλά για ευνόητους λόγους δεν θα τα δημοσιοποιήσουμε) εξέφρασαν την εύλογη απορία: «Ρε παιδιά, γιατί ήρθατε εδώ τώρα; Γυρίστε στις θέσεις σας για να τελειώσει ο αγώνας», δέχτηκαν την εξής απάντηση. «Άντε γαμ…. ρε πουτ…. Αντε γαμ… που μας μιλάτε κιόλας». Κάπου εκεί, η μία από τις δύο κυρίες απάντησε: «γιατί μιλάς έτσι ρε φίλε; Στη θέση μου κάθεσαι!» και δέχθηκε την εξής απειλή. «Ρε καργ… μη μου ξαναμιλήσεις, γιατί θα σε σκοτώσω. Αντε γαμ… πεταμένη που με κοιτάς και στα μάτια!». «Θα σε σκοτώσω!» και σαν μην έφταναν οι λεκτικές απειλές την άρπαξε από το πέτο σπρώχνοντάς την. Τη στιγμή εκείνη επενέβη κάποιος από την ασφάλεια του γηπέδου, που είπε στους κάφρους: «Ρε μαλ… Τι λέτε; Ξέρετε σε ποιες μιλάτε;;; Τι σας έκαναν και μιλάτε έτσι;;; Είναι οι γυναίκες των…». Bingo! «Ποιες είναι;;; Α σόρυ τότε, αλλά είναι μεγάλες καργ… και να ξέρουν ότι άμα τις πετύχω έξω θα τις σκοτώσω». Η μία από τις δύο, είπε στον παλικαρά. «Τι λες ρε; Ξέρεις τι λες;» και αυτός ολοκλήρωσε το απαύγασμα του κρετινισμού του με τη φράση. «Τράβα στην κουζίνα σου ρε γαμ… που έρχεσαι και στο γήπεδο!».

Απαραίτητη διευκρίνιση. Αυτοί οι τύποι, δεν βρέθηκαν στα επίσημα κάνοντας ντου από τις θύρες των οργανωμένων. ΟΧΙ! Αυτά τα παλικάρια, βρέθηκαν εκεί, προερχόμενοι από τις θύρες που υποτίθεται ότι φιλοξενούν τους σοβαρούς ανθρώπους. Τρομάρα τους!

Ο Διαμαντίδης που θα… έτρωγε ξύλο

3.5 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα, ο τελικός έχει –ουσιαστικά- τελειώσει, αλλά οι κάφροι θέλουν να βάλουν το δικό τους φινάλε. Ο Διαμαντίδης τρέχει κουτσαίνοντας να σώσει τον Χαλπερίν από έναν… αγανακτισμένο οπαδό, που τον κυνηγάει να τον κλωτσήσει και ο φωστήρας με την πράσινη φανέλα –θα μπορούσε να είναι κόκκινη, κίτρινη κλπ- γυρίζει έξαλλος και πάει να του ρίξει μπουνιά! Να ρίξει μπουνιά στον αλήτη που τον εμπόδισε να χτυπήσει τον Χαλπερίν! Ξαφνικά, ο… μαμελούκος συνειδητοποιεί ότι απέναντί του έχει τον Διαμαντίδη αφήνει τον Χαλπερίν και αγκαλιάζει και φιλάει τον Μήτσο. Και η παράνοια συνεχίζεται!

Με τα χίλια ζόρια, οι παίκτες του Ολυμπιακού πείθονται να γυρίσουν στο παρκέ για να παίξουν τα τελευταία καταραμένα 3.5 δευτερόλεπτα, αλλά ο υπέροχος λαός διψάει για αίμα. Ο αγώνας τελειώνει και μερικοί παίκτες του Ολυμπιακού κάνουν το λάθος να πάνε να συγχαρούν τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Ο Μπουρούσης τρώει αδέσποτες μπουνιές και κλοτσιές, ο Αγγέλου δέχεται γροθιά στο μάτι, ο Παπανικολάου τρώει μια… εξάστερη μπουνιά στην πλάτη, ο Ερτσεγκ το ίδιο, ο Νίλσεν δέχεται ένα… τρίποντο μπουκάλι στο κεφάλι, ενώ ο 6ος παίκτης του Παναθηναϊκού, για να ολοκληρώσει τη συμβολή του στον θρίαμβο, σκίζει με σουγιά τη φυσούνα και πετάει ένα βαρελότο (από τα μεγάλα, τα ωραία, τα παλικαρίσια) πάνω στον Ίβκοβιτς, που τελευταία στιγμή, σώζεται με παρέμβαση του Παπαλουκά.

Όσο γίνονταν όλες αυτές οι ομορφιές, ο Διαμαντίδης, ο Τσαρτσαρής, ο Αλβέρητς, ο Ομπράντοβιτς, ο Μπόγρης και ο Σάτο –που προς τιμήν του χτύπησε έναν από τους ταλιμπάν- ΔΕΝ πανηγυρίζουν τη νίκη τους, δεν λούζουν ο ένας τον άλλον με σαμπάνια, δεν χορεύουν όλοι μαζί αγκαλιασμένοι, αλλά προσπαθούν με νύχια και με δόντια να σώσουν τους παίκτες του Ολυμπιακού από το λιντσάρισμα του όχλου.

Αυτά έγιναν στο ΟΑΚΑ, να τα χαιρόμαστε και να τους καμαρώνουμε κι όποιος βρεθεί να τα διαψεύσει ή λέει ψέματα ή υποθάλπτει –και κρυφά καμαρώνει- τη βία!

Υγ1: Ο Παναθηναϊκός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην ιστορία του ελληνικού και του ευρωπαϊκού μπάσκετ και η σημερινή πανάξια νίκη στον 4ο τελικό –χωρίς τον Διαμαντίδη- συγκαταλέγεται στο πάνθεον των κορυφαίων αγώνων της 20ετίας, δίπλα στο Παρίσι (1996), το ΣΕΦ (1999), την Μπολόνια (2002) και τη σειρά με την Μπαρτσελόνα (2011).

Υγ2: Τα ίδια και χειρότερα γίνονται και στο ΣΕΦ και όποιος δεν το παραδέχεται ή λέει ψέματα ή υποθάλπτει τη βία!

Υγ3: Δεν έχει νόημα να τα γράφουν οι δημοσιογράφοι αυτά. Η μόνη σωτηρία είναι να τα πουν οι παίκτες! Αλλά να τα πουν όπως τους τα διηγήθηκαν σήμερα το βράδυ οι γυναίκες τους.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags